Kendte16. september 2024

Karsten Ree havde sin tidligere flamme Gitte med: - Vi hygger og griner

Karsten Ree havde taget sin ekskæreste med til Rungstedlundprisen, og ifølge Gitte Peters hygger de sig i den grad sammen

Karsten Ree med nyt dameselskab

LÆS OGSÅ: Karsten Ree om skilsmissen fra Janni: - Det er tarveligt og billigt

Den 79-årige Karsten Ree overraskede i den grad, da han mandag troppede op med en kvinde på armen ved sin ankomst til uddelingen af årets Rungstedlundprisen nord for København.

Og det må i den grad have føltes som en noget særlig genforening for både rigmanden og Gitte Peters, som kvinden hedder.

Det er nemlig intet mindre end 24 år, siden Karsten og Gitte sidst har set hinanden.

- Ja, det tror jeg faktisk, at det er, siger Gitte, der har boet mange år i udlandet, da SE og HØR møder hende på Rungstedlund til årets uddeling af Rungstedlundprisen.

- Vi kender hinanden godt. Vi har været kærester en gang. Det er 100 år siden. Måske 102 år siden såmænd, lyder det fra en storgrinende Gitte.

Karsten Ree har taget et kvindeligt bekendtskab med til Rungstedlund-prisen - og de to ser ud til at hygge sig i hinandens selskab.
Karsten Ree har taget et kvindeligt bekendtskab med til Rungstedlund-prisen - og de to ser ud til at hygge sig i hinandens selskab.
 Foto: Martin Høien

Fletter fingre

Under prisuddelingen, hvor der blev delt en ærespris ud til astrofysiker Anja C. Andersen, kunne flere blandt publikum konstatere, at parret sad hånd i hånd.

Det betyder dog ikke, at parret på nogen måde kalder sig kærester nu.

- Vi kender hinanden så godt. Vi er familie, forklarer Gitte og tilføjer, at de har kendt hinanden i så mange år, at det er sådan, det føles.

Gitte kan dog ikke helt forklare, hvad der skyldes, at hun og Karsten har valgt at genoptage kontakten. Hun kalder det i stedet for "tilfældigheder".

Klar til at støtte Karsten

Karsten Ree står lige nu midt i en noget dramatisk skilsmisse fra tv-divaen Janni Ree, der siden bruddet har sendt en lang række voldsomme anklager i retning af sin eksmand. Det er dog ikke noget, som Gitte ønsker at blive en del af.

- Nej, hende kender jeg ikke, siger hun om Janni Ree og fortsætter:

- Jeg kender heller ikke alt det, der har været. Eller jeg har hørt lidt, men det er ikke mit. Det vil jeg ikke blandes ind i.

Til gengæld mener Gitte, at hun bestemt kan være der og støtte Karsten i den svære tid.

- Ja, det håber jeg da. Det vil jeg da gerne. Vi har det sjovt. Vi har det godt. Vi hygger, og vi griner.

Gitte Peters er født og opvokset i Kolding og har tidligere arbejdet som fotomodel. Senere i tilværelsen sprang hun ud som kunstner og flyttede til Monaco. Hun har tidligere dannet par med blandt andre Jan Mølby og Stig Rossen.

Sponsoreret indhold