Kongelige16. september 2024

Av! Buckingham Palace klipper Meghan Markle ud af foto

Er der mon en skjult hentydning bag det britiske kongehus' valg af fødselsdagshilsen til prins Harry?
Meghan Markle fik ikke meget plads på kongehusets fødselsdagshilsen til prins Harry.
Meghan Markle fik ikke meget plads på kongehusets fødselsdagshilsen til prins Harry.
 Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Ny krise: Prins Harrys højre hånd skrider efter bare tre måneder

Det ligner jo umiddelbart en ganske sød gestus.

Men var der mon alligevel en skjult ondskab i det opslag, som den britiske kongefamilie delte søndag i anledning af prins Harrys fødselsdag?

Skarpe følgere af The Royal Family på Instagram var nemlig hurtige til at bemærke en helt særlig detalje ved det billede, som man har valgt at bruge til opslaget.

- Ønsker hertugen af Sussex et stort tillykke med 40-års fødselsdagen, står der, men det er altså ikke helt det, der har fanget internettets opmærksomhed,

Buckingham Palace har nemlig valgt at bruge et billede af den nu 40-årige prins Harry, som er taget den 11. juli 2018, da prins Harry og Meghan Markle gæstede Dublin i Irland.

På det oprindelige billede ses Meghan Markle ved siden af prins Harry, men det er således på ingen måde tilfældet i Instagram-opslaget.

Stemningen mellem Meghan Markle og det britiske kongehus har noget nær aldrig været god, og den 43-årige hertuginde har da også tidligere selv sat ord på, hvor svært det var for hende at blive en del af kongehuslivet.

Det blev som bekendt så slemt, at Markle og prins Harry valgte at sige kongehusjobbet op og rykke til Californien, hvor de siden da har levet af blandt andet Spotify- og Netflix-kontrakter.

Se det britiske kongehus' opslag her:

Sponsoreret indhold