Kendte17. september 2024

Benedikte Thoustrup hadede kjoler: Ville konfirmeres i ridebukser

Det er grev Nikolai, som har fået Benedikte Thoustrup til at interessere sig for mode. Selv til hendes konfirmation, måtte hun tvinges i kjole, fortæller hun
Benedikte Thoustrup bevægede sig under Copenhagen Fashion Week ind på modelkærestens enemærker, da hun gik modeshow for OpéraSPORT.
Benedikte Thoustrup bevægede sig under Copenhagen Fashion Week ind på modelkærestens enemærker, da hun gik modeshow for OpéraSPORT.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Her går grev Nikolais kæreste, Benedikte Thoustrup, model til modeugen

Hun er de senere år gået hen og blevet et stilikon og overstråler nærmest sin royale modelkæreste, når de viser sig arm i arm.

Benedikte Thoustrup har dog langt fra altid interesseret sig for mode. Snarere tværtimod.

Førhen var hendes foretrukne antræk ridetøj - og i et interview med det norske modemedie Min Mote fortæller hun, at hun havde et særdeles anstrengt forhold til kjoler og nederdele.

- Da jeg voksede op, var jeg mere interesseret i at ride på hest end at klæde mig på, og du kunne ikke engang betale mig for at gå i kjole og nederdel. Til min konfirmation ville jeg gerne møde op i kirken med hvide ridebukser, fordi tanken om at gå i kjole gjorde mig ukomfortabel. I dag takker jeg min mor for, at hun ikke lod mig gøre det, fortæller Benedikte.

Interessen for mode er kommet, efter hun blev kæreste med grev Nikolai af Monpezat - eller kongen af dansk mode.

Siden er ridebukserne blevet skiftet ud med lige netop kjoler - for Benedikte føler sig allermest selvsikker, når hun bærer kjole og sko med hæl.

Opgavebeskrivelse:Modeshow: Mark Kenly Domino Tan Sted: Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 KBH K Straks-foto Journalist: Camilla Maria Johansen, tlf. 40959616
Power couple. Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup har fulgtes ad i tykt og tyndt, siden de fandt hinanden på Herlufsholm.

Hun fortæller videre, at hun fokuserer på at købe kvalitet i klassisk, som holder mere end blot én sæson, og at nogle af de køb, hun er gladest for, er vintage.

Men én ting, vi med stor sandsynlighed aldrig kommer til at se grevens store kærlighed i er leopardmønstret tøj.

- Man skjal aldrig sige aldrig, men indtil nu har jeg aldrig haft leopardmønster på, og jeg tror ikke, du nogensinde vil komme til at se mig i det. Jeg synes, det kan se flot ud til andre, men jeg synes ikke, det passer til mig eller komplementerer min krop.

Benedikte blev, ligesom Nikolai, i sommer færdiguddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og havde indtil da studiejob hos Mærsk.

Nu ligger verden åben for det stilsikre par.

Sponsoreret indhold