Reality17. september 2024

Simone Boisen droppet i ”Landmand søger kærlighed”: Mænd i indbakken

Simone Boisen har set frem til, at afsnittet bliver vist på tv. Der er nemlig interesse i indbakken efter ”Landmand søger kærlighed”
Simone Boisen datede Jacob Pedersen i "Landmand søger kærlighed".
Simone Boisen datede Jacob Pedersen i "Landmand søger kærlighed".
 Foto: Anders Brohus/TV2

LÆS OGSÅ: Sådan opdagede Bianca fra ”Landmand” sin borderline: Udsat for overgreb

Det er en overrasket Simone Boisen, der i ugens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” bliver sendt hjem af Jacob Pedersen.

– Jeg kan godt lide en mand, der er passioneret og går op i sine egne ting, og jeg kunne mærke varmen i Jacob, så på daværende tidspunkt kunne jeg godt se potentialet til et kæresteforhold, fortæller hun til SE og HØR.

I dag er Simone stadig single, men det er ikke sikkert, det står på så længe endnu. Selv om hun har travlt med at tage en privat frisøruddannelse er der nemlig mulige dates i indbakken.

– Jeg har fået en del henvendelser på Instagram og Facebook, og jeg skriver tak for støtten, fordi jeg endnu ikke har måttet afsløre noget, siger Simone, som er klar til at give sig i kast med mulige bejlere, nu hvor det er kommet frem, at hun og Jacob ikke ender sammen.

– Jeg er ikke desperat, men meget udadvendt. Man kan jo ikke vide, hvordan det udvikler sig, siger hun om tilbuddene.

– Det vil være dejligt at møde den eneste ene.

Simone Boisen har dog også hørt fra kvinder, men her er budskabet et noget andet.

– Det er rart med de beskeder fra mænd, for når man sætter rumpen i klaskehøjde, kan man godt få nogle dask, og mange kvinder skriver grimme ting. De mener, jeg bare synes, jeg er så lækker, fortæller den frisørstuderende, som på tv fremstår meget interesseret i landmanden.

Og det er altså faldet nogle seere for brystet.

– Det er mærkeligt med forskellen på, hvordan mænd og kvinder tolker ting. Jeg ved ikke, hvad det er, de ser, som jeg ikke gør – jeg synes ikke, jeg virker frembrusende på nogen måde. De andre kvinder var lidt stille, og så er nogen nødt til at tage teten.

Simone tager i stedet de positive tilkendegivelser til sig.

– Det er en gave, når folk giver komplimenter og godt kan lide, at jeg har skuldrene nede, og jeg kan godt lide at inspirere folk til at være sig selv.

Sponsoreret indhold