Sport18. september 2024

Pludselig var David Nielsens søn der: - Godt at se dig, min dreng

David Nielsen og hans søn Noah Holm stod i weekenden ansigt til ansigt på fodboldbanen. Tirsdag dukkede sønnike så op midt i en tv-udsendelse med farmand
David Nielsen er både fodboldtræner for norske Lillestrøm og tv-ekspert på TV 2. 
David Nielsen er både fodboldtræner for norske Lillestrøm og tv-ekspert på TV 2.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: David Nielsens søn giver ham problemer

Det er ikke hver dag, man skal kæmpe mod hverken sin søn eller sin far på sin arbejdsplads.

Ikke desto mindre, så var det præcis, hvad der skete for fodboldtræneren og tv-eksperten David Nielsen og hans søn Noah Holm i weekenden.

Her mødte David Nielsens hold Lillestrøm nemlig Rosenborg, hvor sønnen spiller. Og for det ikke skulle være nok, så scorede sønnike til slutresultatet 1-1.

Tirsdag optog David Nielsen så TV 2-programmet "Tirsdagstrænerne", og her dukkede sønnen så pludselig op på en videoforbindelse med lidt drillerier.

– Godt at se dig, min dreng, lød det lidt overrasket fra David Nielsen, der måtte indrømme, at det var lidt specielt at spille mod sin egen søn.

Det fik ham dog ikke til at behandle ham anderledes end andre modstandere undervejs i kampen, hvor han blandt andet hidsede sig op over en situation, hvor han mente, at sønnen burde have fået et gult kort.

– Jeg ser det jo, men man kan overhovedet ikke tage det seriøst, at han står og råber og skriger. Det var jo lige foran deres bænk, og så skal han hen og skabe sig, griner 23-årige Noah Holm, der trods sine to danske forældre har valgt at repræsentere de norske ungdomslandshold.

Med weekendens mål mod farmands hold er han nu på tre sæsontræffere i den bedste norske række.

Sponsoreret indhold