Reality18. september 2024

Philine Roepstorff knust: - Jeg er så ked af det

Flad, forladt og frustreret. Det er bare nogle af de følelser, som Philine Roepstorff sidder med lige nu midt i et gigantisk projekt, som har udviklet sig fra drøm til mareridt
Philine Roepstorff
Livet er ikke nemt for Philine Roepstorff for tiden.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: PHILINE GÅR SAMMEN MED SUS WILKINS' EKS

Hvad der skulle have været et drømmeprojekt for Philine Roepstorff har udviklet sig til et sandt mareridt.

Modellen står midt i renoveringen af sit kommende drømmehjem, en lejlighed i København, men det går langt fra efter planen.

- De her dage føler jeg mig faktisk så ulykkelig. Det er måske en mega forkælet følelse, når man er i gang med at bygge noget fantastisk, skriver Philine i en Instagram-story.

- Men følelsen lige nu er bare, at jeg er så skuffet, ked af det og utilfreds med byggeprocessen. Så meget at jeg faktisk overvejer at kaste håndklædet i ringen, uddyber hun.

I det lange skriv på sin Instagram-profil klager Philine over de leverandører, som hun havde valgt til renoveringen. Firmaet har nu trukket sig fra opgaven, fortæller hun.

Philine Roepstorff, Jacob Bruun Larsen
Efter et år i den engelske fodboldklub Burnley er Jacob tilbage i tyske Hoffenheim, mens Philine prøvet at få styr på deres kommende drømmehjem.
 Foto: Mikael Rieck

Den hårde og omfattende totalrenovering gør Philine ked af det og ulykkelig. Og alle de mange følelser sidder hun med mere eller mindre alene.

For mens hun knokler for at skaffe penge nok til renoveringen, er Jacob Bruun Larsen i Tyskland, hvor han spiller for Bundesliga-klubben Hoffenheim.

Især det økonomiske aspekt presser Philine, som både arbejder som model og influencer.

- Jeg arbejder i døgndrift med flere forskellige jobs, sælger ud af alt jeg ejer, henter tilbud hjem og ser ikke min kæreste, skriver Philine.

Midt i alt det har den populære model og influencer ikke tid til at tage sig af sig selv, og det går hende på ikke at have et hjem, slutter hun af med at skrive.

For som om renoveringen ikke var nok, har Philine netop været i Manchester, hvor Jacob spillede indtil i sommer. Her har hun skulle pakke parrets lejlighed sammen.

Sponsoreret indhold