Kendte18. september 2024

Janni Ree køber ikke Karstens historie: - Han ville ikke have betalt for mig

Janni Ree tror ikke på, at Karsten Ree blot betalte for et ophold
Janni Ree tror ikke på, at Karsten Ree ikke har et forhold til den mystiske afrikanske kvinde, som hun tidligere har beskyldt ham for at være sammen med.
Janni Ree tror ikke på, at Karsten Ree ikke har et forhold til den mystiske afrikanske kvinde, som hun tidligere har beskyldt ham for at være sammen med.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Karsten Ree håner Janni

Gennem Janni og Karsten Rees meget offentligt og grimme skilsmisse, har Karsten Ree mestendels forholdt sig tavs.

Dette ændrede sig dog mandag, hvor han overfor den fremmødte presse kaldte Jannis beskyldning om vold og utroskab for "tarvelige" og "billige".

Derudover afviste han også, at han skulle have en kæreste i Afrika, som Janni ellers har beskyldt ham for. I stedet handlede det om, at han havde betalt en hospitalsregning for en afrikansk kvinde, forklarede han.

Men det undrer altså Janni Ree, at rigmanden, som er notorisk kendt for at være nærrig, skulle have gjort det. Det skriver Ekstra Bladet, ligesom Janni også uddyber sin holdning overfor SE og HØR:

- Altså, det er jo så mærkeligt. Hvis jeg havde spurgt, om han ville betale en hospitalsregning for mig, så havde han sagt nej. Han er jo kendt for at være nærig, fortæller Janni Ree og fortsætter:

Janni og Karsten Rees liv i billeder

- Desuden var det meget tydeligt i de sms'er, som jeg læste, at der var tale om et forhold. Hun skrev jo, at hun glædede sig til at se ham og alt muligt. Det ville man jo ikke gøre, hvis det bare handlede om en hospitalsregning.

Janni Ree har tidligere indrømmet, at hendes mistanke om Karsten Rees forhold til den mystiske kvinde opstod, da hun læste en sms i starten af august på Karstens telefon, som eftersigende kommer fra kvinden.

- Typisk Karsten

- Så du køber ikke Karstens historie?

- Nej. Det gør jeg virkelig ikke.

Janni Ree fortæller desuden, at hun heller ikke giver meget for Karsten Rees reaktion på hendes beskyldninger, som han altså mener, er "billige og tarvelige".

- Det er typisk Karsten. Det er de eneste ord, der er i hans ordforråd. Jeg er vant til, at han beskriver kvinder og "forsidefruer" (TV 3-program, som både Janni og Karsten medvirkede i, red.) på den måde. Så det overrasker mig ikke.

- Det kan jeg kun grine af, fortæller Janni Ree.

SE og HØR arbejder i skrivende stund på en kommentar fra Karsten Ree's lejr.

Sponsoreret indhold