Det frække6 timer siden

Gillian Andersons sexbog: Hendes egen fantasi er med

I Want fortæller kvinder fra hele verden deres frække fantasier
Gillian Anderson har samlet kvindernes frække fantasier i bogen Want.
Gillian Anderson har samlet kvindernes frække fantasier i bogen Want.
 Foto: tiktok.com/@gilliana

Sidste år gik medierne amok, da skuespilleren Gillian Anderson meldte ud, at hun gik i gang med at indsamle sexhistorier fra alverdens kvinder.

En lang række af de anonymiserede fortællinger er nu samlet i bogen Want.

Early Bird: Sinfuls julekalender er ankommet

Angiveligt har Anderson, som du kender fra tv-serierne The Crown, X Files og Sex Education, læst samtlige bidrag, før hun udvalgte de bedste.

Det følgende er salgstalen fra forlaget bag Want:

'Hvad vil du have, når ingen ser på? Hvad vil du have, når lyset er slukket? Hvad vil du have, når du er anonym? Når vi taler om sex, taler vi om kvindelighed og moderskab, utroskab og udnyttelse, samtykke og respekt, retfærdighed og ligeværdighed, kærlighed og had, nydelse og smerte. I denne generationsdefinerende bog samler og præsenterer Gillian Anderson de anonyme breve fra hundredvis af kvinder fra hele verden (sammen med sit eget anonyme brev). Want afslører, hvordan kvinder har det med sex, når de har friheden til at være helt anonyme.'

Anderson viser stolt sin bog frem til 472.000 følgere på tiktok:

Saftig

Want lægger sig i format tæt op ad Nancy Friday klassiker My Secret Garden, der i 70’erne chokerede og ophidsede. Den går dog uden om Friday største tabu-fantasier, som havde med race, incest og dyr at gøre.

Udstyret til dine kinky lege

Den er dog stadig saftig. Der er masser af pikke, kusser og sæd. Der er en kvinde i Ecuador, som ønsker sig en penis at lege med, en lesbisk kvinde, som tænker på en togvogn fuld af mænd, der har sex med hende, en tysk jomfru, som fantaserer om at have sex med et par, sex med lærere, murere, indbrudstyve, bikere,, præster, andre folks brødre og ægtemænd.

Anderson har også skrevet om en af sine fantasier. Det fremgår dog ikke hvilken. Ifølge et interview var det sværere, end hun havde regnet med:

- Jeg kæmpede virkelig for bare at... du ved, visse ord! Selv om de måske glider på tungen, så at sige, i hovedet, var det virkelig en udfordring at skrive dem ned. Det føltes på en eller anden måde mere beskidt på papiret, end det gjorde i mit hoved.

Porno

På grund af alt fra 50 Shades til pornhub havde skuespilleren forventet, at der ville være mindre skam i kvindernes bidrag:

- Jeg havde antaget, at folk ville være mere åbne om deres egne tanker, følelser, oplevelser og fantasier.

Men det fremgik af mange af de indsendt breve, at folk sagde, at de ikke kunne kommunikere deres ønsker til deres partnere, eller at de følte sig skyldige over at have dem.¨

Dette lingeri overlader kun lidt til fantasien

Anderson ser seksuelle fantasier som en slags kreativt forfatterskab:

- Vi er instruktørerne, vi er orkestratorerne, vi er designerne. Vi sætter scenen, vi har kontrol over alt, hvad der sker, og hvem der er involveret, siger Anderson, som mener, at de tjener et højere formål

- Jeg tror, at når man vænner sig til at være så ærlig over for sig selv og være i stand til at kommunikere det, vil det selvfølgelig ende med at blive overført til andre områder af ens liv, fordi der er en vis grad af selvrefleksion. Man begynder at spørge sig selv: Får jeg, hvad jeg ønsker og har brug for andre steder? Er mit liv på mine præmisser?

Sponsoreret indhold