Det frække23. september 2024

Birgitte laver erotisk kunst: Nu kan du se det på den frække messe

Du kan også selv blive malet af den danske kunstnerinde
Birgitte Gyrd slanger sig ovenpå et af de store værker.
Birgitte Gyrd slanger sig ovenpå et af de store værker.
 Foto: Gyrd.com

Erotic World er langt mere end dildoer, dansende damer (og herrer) og smæk for skillingen.

Sinful fejrer sexual health month med fede tilbud

På oktobermessen i Valby Hallen kan du møde sexperter af alle slags; sexlegetøjsdesignere og sexmodeller, strippere og piskesvingere, tantrikere, kinksters - og kunstnere.

SE og HØR's erotikkorrespondent har talt med kunstneren Birgitte Gyrd, der udstiller sine erotiske malerier på messens stadigt større tantraområde.

Gyrd, der har malet i fire årtier, har samlet 20 af sine bedste sensuelle værker til messen.

- Jeg maler en del portrætter af par, som kommer i mit atelie, hvor de overgiver sig til elskovsakten (til de yngre læsere: sex, red.). De har måske valgt noget erotisk tøj og har en playliste, som de hengiver sig til. Så tager jeg fotos under hele seancen. Efterfølgende bruger jeg de fotos som inspiration til selve værket, siger Gyrd, der laver malerierne i mange størrelser og formater.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-20/Pressefoto-5-Gyrd-Maleri.jpg
 Foto: gyrd.dk

- Jeg maler også folk solo i sanselig nydelse med sig selv - og sågar triader og firkanter. Der har været yogapar og swingerpar. Senest var der en triade med to mænd og en kvinde, som bestilte maleriet i anledning af deres fælles kobberbryllup, fortæller Gyrd, der angiveligt danser, mens hun maler.

Legetøj booster jeres fælles sexliv

Modellerne møder Birgitte Gyrd typisk til fester eller tantraworkshops, og nu håber hun at finde flere mulige på messen.

- Så kan vi få en inspirerende og uddybende snak om, hvad det vil sige og hvad det indebærer. Og man behøver absolut ikke at være ekshibitionistisk anlagt, mange er faktisk ret generte til at begynde med.

- Jeg maler, så man ikke direkte kan genkende modellerne. Så man kan sagtens have det hængende derhjemme, uden at gæsterne kan se, hvem det er, siger Gyrd, som du kan læse mere om her.

Birgitte glæder sig til at præsentere sine værker på messen og møde et stort publikum med en passioneret tilgang til erotik.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-20/Pressefoto-2-Gyrd-Maleri.jpg
En af Birgittes mange malerier af par i intim elskov.
 Foto: gyrd.com

Læs mere om Erotic World, der afholdes i Valby Hallen torsdag 3. oktober til lørdag 5. oktober.

Sponsoreret indhold