Kendte5 timer siden

Frank Hvams dyre principper koster Casper Christensen kassen

Hvam og Christensen er ikke enige om, hvordan man værner om sig selv som brand
56-årige Casper Christensen er ikke bange for at kaste sig ud i alskens projekter med gevinst for øje. Der er hans tro kompagnon diametralt modsat.
56-årige Casper Christensen er ikke bange for at kaste sig ud i alskens projekter med gevinst for øje. Der er hans tro kompagnon diametralt modsat.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Casper Christensen lod sig døbe

Man kan ikke sige Casper Christensen uden at sige Frank Hvam.

Selv om de to ”funny guys” har hængt sammen som ærtehalm i årtier, har de fuldstændig forskellige syn på forretning, fortæller Casper i sin podcast ”3080 Tikøb”.

– Frank har altid haft en evne til ikke at kaste sig ud i noget, han ikke gerne ville. Hvad jeg ikke har mistet af penge på, at han har sagt nej til en reklame, afslører "CC”.

Casper er gået glip af en formue, fordi  Frank Hvam , 54, vogter over sin integritet som en hø.
Casper er gået glip af en formue, fordi Frank Hvam, 54, vogter over sin integritet som en hø.
 Foto: Dan Mariegaard

Også selv om lønnen har været en million kroner for en times arbejde.

– Så ringer jeg til Frank, som siger: ”Under ingen omstændigheder”. Så siger jeg: ”Jamen jeg mangler penge, Frank. Jeg har ikke pengene”. ”Så betaler jeg dig de penge. Jeg VIL ikke lave det der!”.

På den måde er virkelighedens Frank Hvam akkurat ligeså principfast som sit ”Klovn”-alter ego. Til stor frustration for Casper.

– Det er jo en fuldstændig ligegyldig reklame, så han er enormt hård med det der. Nogle gange på en måde, som jeg synes er lidt pjattet, men det er jo ligegyldigt.

Det er dog i selskab med Frank, magien opstår, har Casper for længst erkendt.

– Hvor besværlig Frank end er – og hvor irriterende han også er at arbejde sammen med, så er det dér, jeg udkommer med de ting, som folk godt kan lide.

Sponsoreret indhold