Det frække7 timer siden

Tag en bid af tantraen på Erotic World

Anita vil give danskerne chancen for at opleve nogle af tantraens mange muligheder i det stadig større tantraområde, hvor intimitet, sanselighed og nærvær er i fokus
Anita demonstrerer nogle af sine tantrateknikker.
Anita demonstrerer nogle af sine tantrateknikker.
 Foto: Michael Roldhave/Erotic World

Når Erotic World slår dørene op torsdag 3. oktober, er det med sloganet én på opleveren. For arrangørerne vil gerne understrege, at en tur på messen er langt, langt mere en totaloplevelse end en runde omkring dildo-shops, sexbiograf, swingersektion og strippere.

Prøv Sinfuls lækre tantrabox

År for år har messen udviklet og udvidet på rammerne, så der nu er masser af foredrag, en BDSM-scene og et område dedikeret tantra.

Anita fra Copenhagen Tantra har stået bag det tantriske univers på Erotic Word i otte år, og det er udvidet år for år:

- Det er jo blevet til et stort oplevelsesområde, hvor gæster kan få lov til at møde mænd og kvinder, der arbejder professionelt med tantra. Man kan modtage blid berøring, lave øvelser, deltage i workshops, høre foredrag, få en personlig samtale om tantraens konkrete evne til at genskabe nærvær, kontakt, sanselighed og intimitet i livet, siger Anita, der udover at være tantrabehandler også er kropsterapeut, vaginalterapeut og traumeterapeut.

- Fx kan du i vores lounge-område blive sat i gang med diverse små øvelser, både solo og som par og med mig eller en af vores mange værter. Det kan være øvelser i nærvær, sanselighed eller hjertekontakt. Gæsten vælger selv øvelsen ud fra en række kort, som kunstneren Birgitte Gyrd har malet.

Birgitte Gyrd udstiller i øvrigt omkring 20 af sine erotiske værker i tantraområdet.

- Det kan også være en fortrolig samtale, som fx tager udgangspunkt i noget, som er udfordrende, siger Anita, der oplever, at publikum er enormt begejstrede for den mulighed for ro og nærvær, som tantraområdet giver.

En positionspude gør underværker for jeres favoritstillinger

Områder

Området er delt op i et for manden, for kvinden og for parret, så de unikke tantriske muligheder for alle bliver taget hånd om.

På kvindeområdet kan man desuden få en prøvebehandling på 30 minutter for 250 kroner, forklarer Anita, og fortæller at publikum ofte forbavses over hvor meget tantra kan fordybe livskvaliteten.

Træn bækkenbund til bedre orgasmer

Til hverdag arbejder Anita med tantrisk kropsterapi til kvinder, privatunderviser par i tantraens kunst, og skaber tantra-kærlighedsrejser for par til Italien.

Det er vigtigt for Anita at påpege, at hun i sin undervisning og i sine behandlinger går meget op i at skabe etiske og trygge rammer.

Dem kan du læse mere om her copenhagentantra.dk.

- Faktisk har min tilstedeværelse på messen gennem årene givet mig stor inspiration til at udvikle min undervisning, fordi jeg her møder en masse helt almindelige mennesker, som ikke er inde i tantrauniverset.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-23/Cph-Tantra-2.jpeg
57-årige Anita bemærker en længsel efter mere inderlighed.
 Foto: Michael Roldhave/Erotic World

- Jeg bemærker en længsel efter at mærke mere hos dem. De kender måske til at skrue op med legetøj og erotisk lingeri, men hos os får de mærket inderlighed, nærvær, dyb sanselighed - på en meget jordnær måde, lyder det fra Anita, der fx nævner workshoppen for par, hvor manden bliver guidet til at smelte og åbne sin kvinde.

- Det længes både mænd og kvinder inderligt efter, siger Anita.

Sponsoreret indhold