Det frække28. september 2024

Her kan du se danskernes frække fantasier udfoldet

Måske er den egen imellem de mange uartige seancer
cropped view of man touching woman neck with feather tickler
Fantasierne spænder fra blid berøring til brutal BDSM.
 FOTO: Colourbox.com

Zandora er ikke kun en sexpositiv online-platform, det er også et aktivt netværk, som møder nysgerrige danskere ude i virkeligheden.

Udlev din frække bondage-fantasi med dette udstyr

På Zandoras stand på Erotic World-messen i Valby Hallen primo oktober kan du hver dag opleve små demonstrationer af seksuelle fantasier fremført af frivillige statister.

Nogle af fantasierne er leveret anonymt af Zandoras brugere, og du kan stadig nå at dele din ved at skrive til arrangørerne på info@zandora.net. Måske bliver den spillet på messen.

Thomas Kjær fra Zandora.net uddyber:

- Ideen tager udgangspunkt i hele vores målsætning om at normalisere samtalen om sex og seksualitet. En af de ting, der overraskede mig ved SEXUS-rapporten (videnskabelig undersøgelse af over 50.000 danskeres sexliv, red.) var, at næsten hver 5. dansker fantaserer om at bruge sexlegetøj, men har ikke gjort det endnu. 16 procent fantasere om rollespil. 30 procent om gruppesex. Fantasier er noget, der fylder, når vi snakker seksualitet, siger Kjær.

- Vores ide med fantasiscenen er visuelt at demonstrere en række fantasier, så folk kan få dem afmystificeret. Måske er der gæst, der hvisker til sin partner 'det vil jeg gerne prøve.' Eller der starter en samtale, der ellers ikke ville være påbegyndt.

Blindfolds og masker til de spændende lege

Alle slags

Fantasierne dækker over et bredt spektrum: fra de mere uskyldige til de mere vovede. Zandora har blandt andet udvalgt dem ud fra statistik om, hvad mange af os går rundt og fantaserer om, så forhåbentlig vil der også være noget efter din smag - måske også noget, du slet ikke vidste var din smag.

- Fantasier kommer i så utrolig mange former, men det er stadig et emne, mange ikke taler for højt om. Vi vil gerne være med til at udfordre tabuer ved at vise helt konkret, hvordan det kan se ud, når forskellige fantasier bliver gjort til virkelighed. ­

Du kan også være med til at fremføre fantasierne, idet Zandora søger statister. Send mail til info@zandora.net. Hvilken fantasi, du vil være med til at fremføre, afhænger selvfølgelig af dine præferencer.

Frækt lingeri virker hver gang

Zandora har lavet en inspirationsliste over fantasier, men er også åbne over for inputs. Her kan du finde en liste med 35 mulige fantasier. Nogle af dem indebærer, at man er hel eller delvist afklædt, men mange kan udføres fuldt påklædt. Det er også mulighed at være anonym ved at bære en maske.

Kjær nævner disse eksempler:

  • Blindfold og blid berøring med fjer
  • Isterning på kroppen
  • Sanselig fodmassage
  • Wax play
  • Kropsfiksering
  • Spændetrøje-leg
  • Kropsudforskning med vibrerende legetøj
  • Oliemassage

Læs mere om Erotic World, der kører 3. til 5. oktober i Valby Hallen.

Sponsoreret indhold