Kendte5 timer siden

Se alle billederne: Tage Frandsen fejrede ægtemanden

Jetsetdronning og revykonge var blandt gæsterne, da kendisfrisøren Tage Frandsen i weekenden fejrede sin 75-årige ægtemand
På restaurant Josty fejrede Tage Frandsen søndag, at hans ægtemand gennem over 40 år – Karsten Bjørn Jensen – fyldte 75 år.
På restaurant Josty fejrede Tage Frandsen søndag, at hans ægtemand gennem over 40 år – Karsten Bjørn Jensen – fyldte 75 år.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Stor fest: Tage Frandsen fylder 75

Tage Frandsen og ægtemanden Karsten Bjørn Jensen kunne ikke have bedt om et flottere sensommervejr, da de søndag fejrede ægtemandens 75-årige fødselsdag på restaurant Josty på Frederiksberg.

Og selskabet fejlede bestemt heller ingenting, for både jetsetdronninger, revykonger og andet kulørt godtfolk var inviteret med til den store fejring.

Revykongen Leif Maibom var blandt de indbudte, og mon ikke han underholdt med enten sang eller ord? Og så var Janni Spies også med – smukt klædt i rødt.

Janni Spies og Tage Frandsen har gennem mange år været særdeles nære venner, og jetsetdronningen spillede f.eks. en ganske særlig rolle, da Tage Frandsen og Karsten Bjørn Jensen – efter 42 års samliv – lod sig gifte i februar 2022.

Janni Spies og Rie Munk var nemlig de eneste, der overværede den intime ceremoni, der tilmed foregik hjemme i kendisfrisørens lejlighed.

– Hun synes, det var godt, vi gjorde det og hun har også skubbet på for at få os gift, lød det dengang fra Tage Frandsen til SE og HØR.

Du kan se billederne fra søndagens fødselsdagsfejring herunder:

Se billederne: Tage Frandsen fejrede ægtemandens 75-års fødselsdag

Sponsoreret indhold