KrimiI går

Au pair i chok: Blev filmet af millionær, mens hun sov

En au pair fik et chok af de større, da hun opdagede, at milliardærfaren, som hun boede hos og arbejdede for, havde opstillet et hemmeligt kamera, der filmede hende, mens hun sov
En au pair fik et chok af de større, da hun opdagede, at milliardærfaren, som hun boede hos og arbejdede for, havde opstillet et hemmeligt kamera, der filmede hende, mens hun sov. 
En au pair fik et chok af de større, da hun opdagede, at milliardærfaren, som hun boede hos og arbejdede for, havde opstillet et hemmeligt kamera, der filmede hende, mens hun sov.
 Foto: Privat

Kelly Andrade forsynede tilsyneladende ikke blot sin arbejdsgiver med rent tøj og lækker aftensmad.

Den 25-årige au pair gav også familiens 35-årige far noget helt andet – og ganske ulækkert: En masse letpåklædte billeder.

Den 35-årige far, milliardæren Michael Esposito, havde nemlig i al hemmelig opsat et kamera i Kellys værelse – og dermed lykkedes det ham at filme utallige videoer af hende, mens hun lå enten letpåklædt eller nøgen i sin seng.

Nu har den forurettede au pair så fået lige $2,78 millioner – svarende til knap 19 millioner kroner – i forbindelse med sagen.

Det skriver det amerikanske medie New York Post.

Den uhyggelige sag tog sin begyndelse i 2021, hvor Kelly rejste fra Columbia til staten Island, New York. Her blev hun au pair for Michael Esposito, der ejede flere kyllingerestauranter, og hans hustru Danielle.

Kelly fik til opgave at holde huset og passe parrets fire børn. Til gengæld fik hun løn og sit eget værelse i familiens milliondyre palæ. Hurtigt oplevede Kelly dog, at Michael Esposito gentagne gange kom ind på hendes værelse, hvor han rodede med brandalarmen.

Efter flere mystiske besøg valgte Kelly selv at undersøge brandalarmen, og her opdagede hun, at der var blevet påsat et kamera, og at dette kamera havde filmet utallige videoer af hende, mens hun var enten letpåklædt eller nøgen.

Samme dag valgte Kelly at flygte fra huset. Hun nåede dog at opleve, at Michael Esposito var blevet særdeles ængstelig og nervøs over hendes fund.

Kelly gik direkte til politiet. Hun fortalte om kameraet, og den 24. marts 2021 blev au pair-faren anholdt.

Kelly håbede, at Michael Esposito ville ende med at blive idømt fængselsstraf. Det skete dog ikke. I stedet slap han med en betinget dom. Desuden blev han dømt til at deltage i et behandlingsforløb.

Sponsoreret indhold