Krimi5 timer siden

Kvinde savnet i 16 år: Nu indrømmer mand grusom handling

En mand i 50'erne har indrømmet at have dræbt sin daværende kæreste og begravet hende
En renoveringsarbejder gjorde et noget uhyggeligt fund, da han i forrige måned var ved at bore på en altan i den sydkoreanske by Geoje. 
En renoveringsarbejder gjorde et noget uhyggeligt fund, da han i forrige måned var ved at bore på en altan i den sydkoreanske by Geoje.
 Foto: Geoje Politi

LÆS OGSÅ: Blev filmet af millionær, mens hun sov

I 16 år har en kvinde fra den sydkoreanske by Geoje været savnet.

Hvor hun har været, og hvad der er hændt hende, har stået hen i det uvisse.

Men alt dette ændrede sig, da en renoveringsarbejder i forrige måned opdagede noget ganske foruroligende, da han var ved at bore.

På en altan under et lag af cement fandt arbejderen nemlig resterne fra et lig, der viste sig at være af den forsvundne kvinde.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt BBC og Korea Times.

En mand i 50'erne er siden hen blevet anholdt i forbindelse med den skræmmende sag, og han har efterfølgende indrømmet at have dræbt sin daværende kæreste.

Manden fortalte det lokale politi, at han i 2008 slog kvinden med en genstand under et skænderi. Herefter lagde han liget i en kuffert, som han begravede under et lag af mursten og cement på sin altan.

Kvinden, der dengang var i 30'erne, havde næsten ingen kontakt til sin familie og blev først officielt meldt savnet i 2011.

En obdutionsrapport af liget viste, at kvinden døde på grund af traumatisk hjerneskade. Manden i 50'erne boede ikke længere i lejligheden, da liget blev opdaget, men blev hurtigt fundet og arresteret.

Sponsoreret indhold