Reality6 timer siden

Regitze Bach under kniven: Har fået lavet verdens farligste skønhedsoperation

Den er blevet kategoriseret som verdens farligste skønhedsoperation, men alligevel har Regitze Bach nu fået foretaget en "Brazilian Butt Lift"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da Regitze Bach var gæst i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", talte hun åbent om, hvorfor hun alligevel havde valgt at dele nøgenbilleder og andet følsomt indhold på erotikmediet OnlyFans.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: SVARER PÅ KRITIK AF SKØNHEDSOPERATION

Flere danske kendisser som Sarah Tiedt, Fie Laursen og Vivi Bach har fået foretaget den operation, som Regitze Bach her til morgen har gennemgået i Tyrkiet.

En "Brazilian Butt Lift" går ud på at suge fedt ud fra forskellige områder af kroppen - for så at sprøjte fedtet ind i ballerne og hofterne, som skal give en mere fyldig facon.

Indgrebet er langt fra ufarligt, og det er bevist, at flere kvinder er døde som følge af operationen, som også kan føre til alvorlige komplikationer. Det er Regitze dog ligeglad med.

- Jeg skal have lavet en ”Brazilian Butt Lift” i Tyrkiet. Udover det har jeg valgt nogle områder på kroppen, hvor jeg skal fedtsuges, fortæller "Ex on the Beach"-deltageren i en YouTube-video, som blev lagt ud for et par dage siden.

- Jeg kan faktisk godt lide, når det er fake. Jeg synes, det er flot, uddyber hun om det voldsomme indgreb.

Regitze Bach
Regitze fortæller, at operationen er gået efter planen.
 Foto: Gregers Overvad

Nu har realitystjernen så fået det, som hun ønsker. På sin Instagram-profil fortæller Regitze, at hun nu har fået foretaget operationen.

- Operationen er veloverstået. Jeg er træt og har en del smerter, men jeg er okay, forsikrer hun.

I de kommende dage skal Regitze være sengeliggende på hospitalet og sit hotel i Tyrkiet, hvor operationen blev foretaget. Heldigvis har hun veninden Mathilde med som moralsk og praktisk opbakning.

- Jeg får brug for din hjælp, for jeg kommer til ikke at kunne så meget selv. Du skal tørre mig i røven, siger Regitze til Mathilde i YouTube-videoen.

Det får Mathilde dog hurtigt afslået. Hun har ikke tænkt sig at hjælpe med at rengøre Regitzes rumpe. Man må håbe, at smerterne tillader tv-kendissen at klare opgaven selv.

SE og HØR har rakt ud til Regitze Bach for at få en kommentar på operationen. Hun er endnu ikke vendt tilbage.

Sponsoreret indhold