Kendte5 timer siden

Thomas fra "Den store bagedyst" skal være far – men i ikke traditionel forstand

Thomas Berg er biologisk far til sit og kærestens kommende barn, men forældrerollerne har familien valgt at tackle på en alternativ måde
Thomas Berg har i forvejen to døtre på 11 og 12 år.
Thomas Berg har i forvejen to døtre på 11 og 12 år.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: TV2-kendis har svært ved at blive gravid Det gør så ondt

– Et nyt familieeventyr.

Sådan indleder den tidligere "Bagedyst"-deltager sit seneste opslag på Instagram.

Her afslører Thomas Berg nemlig, at han sammen med kæresten venter deres første fælles barn – men ikke i den klassiske "mor, far og børn"-forstand.

For bageentusiasten, der i forvejen har to døtre, ønsker ikke flere børn. Det gør hans kæreste, Aira, til gengæld.

Derfor har parret efter mange lange og dybe snakke besluttet sig for at dyrke forældreskabet på en noget anderledes måde, skriver han i sit opslag.

– Til sidst nærmede vi os et muligt kompromis. Vi har i gensidig respekt lavet vores egen lille aftale og fordeling af rollerne, som ikke er typisk far, mor, børn. Vi gør det på vores egen måde, som vi begge kan leve med, og som vi glæder os til.

– Ved at opbygge vores egen familiekonstellation på autenticitet og behov fremfor samfundsmæssige forventninger, har vi formået at bevare vores dyrebare relation bygget på kærlighed, respekt og dialog.

Thomas Berg forklarer videre, at han håber, at parrets beslutning kan være en inspiration for andre hetero-par, der ikke passer ind i den stereotype kernefamilie.

– Vi vil gerne slå et slag for, at man også i disse sammenhænge kan tænke ud af boksen og designe sin egen familiekonstruktion, der passer lige præcis på de behov og omstændigheder, der er til stede i ens unikke forhold og ikke baseret på en forventning om, hvordan en familie skal være.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Thomas Berg.

Læs hele opslaget herunder:

Sponsoreret indhold