Reality9 timer siden

Biancas Sebastian afslører: Det skete der på værelset

Sebastian og Bianca byttede mundvand længe før aftenens landmandskys på skærmen. Det skete, mens kameraerne var slukkede
Bianca Eisenhart kysser sin udkårne, Sebastian, som i næste afsnit skal med landmanden på romantisk weekend.
Bianca Eisenhart kysser sin udkårne, Sebastian, som i næste afsnit skal med landmanden på romantisk weekend.
 Foto: TV2

LÆS OGSÅ: Bianca slår rekord i "Landmand søger kærlighed": Så mange mænd har skrevet

Med sine 21 år er Bianca Eisenhart kuldets yngste i årets ”Landmand søger kærlighed” – og nu ser det ud til, at hun har fundet netop den: Kærligheden.

I hvert fald vælger kalvepasseren i ugens afsnit af sende Mads hjem, så Sebastian nu står tilbage som den sidste fyr i flokken.

Udover invitationen til en romantisk weekendtur, får Sebastian også et kys af Bianca. Men hvad seerne ikke ved, er, at deres læber har mødtes længe før.

Det afslører han over for SE og HØR.

– Vi kyssede også uden for optagelserne på værelset på kroen.

Aftenen efter at Sebastian og Mads havde mødt Biancas familie til en middag på kroen, sad de tre nemlig og rundede dagen af sammen, efter kameraerne var slukket. Det gjorde de fast efter hver optagedag.

Denne dag skete der dog lidt ekstra.

– Vi sad og snakkede alle tre, og så gik jeg på mit værelse, og Bianca gik ind og sagde godnat til Mads. Bagefter kom hun ind til mig – og så tror jeg bare, det kom lidt naturligt, at vi gav hinanden et godnatkys, fortæller Sebastian.

– Der var en god øjenkontakt og der var stemning for det fra begge parter. Det var måske mig, der førte lidt an, men jeg kunne mærke, at hun også havde lyst.

Sebastian tilføjer, at Bianca kysser ”ganske fint”, men at scenen på kamera, hvor de står under et træ, og blomsterblade regner ned over dem, kunne han godt have undværet.

– Det er lidt opstillet, og det er jeg ikke så pjattet med for at være helt ærlig. Der kommer jeg lidt ud af min komfortzone. Men det ser meget romantisk ud, så jeg kan godt forstå, at de vil have os til at gøre det.

Bianca Eisenhart afslører lige inden valget, at Sebastian er hendes favorit blandt hendes to tilbageværende bejlere.
Bianca Eisenhart afslører lige inden valget, at Sebastian er hendes favorit blandt hendes to tilbageværende bejlere.
 Foto: TV2

At Sebastian var Biancas sidstevalg, havde han godt forudset.

– Jeg havde det lidt på fornemmelsen. Jeg synes, vi havde en fed kemi, og så snakkede vi godt sammen. Hun havde også givet udtryk for, at det var mig, hun ville ende med, og jeg synes også, jeg kunne læse det på hendes kropssprog – men man kan selvfølgelig aldrig vide sig 100 procent sikker.

Sponsoreret indhold