Reality9 timer siden

Mads droppet i ”Landmand søger kærlighed”: Det vælter ind med beskeder

Siden sæsonpremieren har der tikket henvendelser ind til landmanden Mads, der i ugens afsnit bliver droppet af Bianca Eisenhart
Bianca Eisenhart tog beslutningen en dag tidligere, end hun efter produktionsplanen skulle, fordi hun ikke ville holde Mads hen.
Bianca Eisenhart tog beslutningen en dag tidligere, end hun efter produktionsplanen skulle, fordi hun ikke ville holde Mads hen.
 Foto: TV2

LÆS OGSÅ: Bianca fra ”Landmand søger kærlighed” har borderline: Lidt af en mundfuld

De havde ikke blot landbrugsfaget men også interessen for køer til fælles. Alligevel skulle det ikke være Bianca og Mads, for i ugens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” sender hun ham hjem til fordel for bejleren Sebastian.

Det er en rørt Mads, der får afvisningen – for han var begyndt at få følelser for Bianca.

Nu, et halvt år efter optagelserne, er han dog kommet godt videre, siger han til SE og HØR.

Og allerede for halvanden måned siden begyndte andre at vise interesse for Biancas bejler, selv om det altså først er i ugens afsnit, at seerne får at vide, at de to ikke ender sammen.

– Siden premieren har jeg faktisk fået beskeder dagligt. Det vælter ind. Og det gør det stadig, selv om programmet ikke er slut endnu, afslører Mads, der har fået smilet igen.

– Det føles selvfølgelig rart at få så mange beskeder, men det er også anderledes, når jeg ikke lige har tid til at svare.

På grund af al regnen denne sæson, har der været udfordringer på arbejdsfronten, og med mange opgaver har tiden altså ikke været til at prioritere beskedlæsning fremfor jobbet, forklarer Mads.

– Jeg har haft rigtig travlt, og derfor har jeg ikke haft tid eller overskud til at få besvaret alle beskeder. Jeg er nødt til at prioritere min tid lidt, så jeg ikke står i marken med hovedet begravet i telefonen. Jeg arbejder med levende dyr til hverdag, så det er der, mit fokus er.

– Det er alle mulige, der skriver. Jeg har kun lige skimmet lidt, og det er faktisk det. Så snart jeg har mere tid, så skal jeg nok få dem set.

Og når landmanden en dag får kigget dybt i indbakken, håber han, det giver pote, og at hans næste kæreste er iblandt.

– Jeg er ikke afvisende, hvis den rigtige er der. Nu må vi se, om der gemmer sig en.

Sponsoreret indhold