Streaming10 timer siden

"Grænseløst forelsket" vender tilbage: Sæson tre er på vej

Kulturer mødes – og clasher også i flere tilfælde – i en tredje sæson af "Grænseløst forelsket", som kommer på skærmen i 2025
Tony Dakota og Saiyan – "Grænseløst forelsket"
Historien om danske Tony Dakota og den thailandske ladyboy Saiyan tog Danmark med storm. Seerne elskede det umage par i "Grænseløst forelsket", hvor deres kærlighed består trods et hav af forskelligheder.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: "Grænseløst forelsket"-par går hver til sit: Et stort chok

Poul Erik og Regila. Tony Dakota og Saiyan. Det er to af de par, som måske står allerklarest i bevidstheden hos fans af "Grænseløst forelsket". Derfor vil det også glæde mange, at netop de to par vender tilbage, når programmet om kærlighed på tværs af landegrænser er klar med endnu en sæson.

Det sker i 2025, hvor sæson tre altså endelig ruller over skærmen, og både Poul Erik, Tony Dakota og deres respektive koner endnu en gang giver et indblik i deres liv og ægteskab på godt og ondt.

Det skriver Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse.

– Vi er utroligt glade for at kunne bringe "Grænseløst Forelsket" tilbage til vores seere. I de to foregående sæsoner har de modige medvirkende givet os et virkelig fint og ægte indblik i deres forhold, og jeg glæder mig til endnu en sæson, hvor vi kan se, hvordan parrenes kærlighed udvikler sig, siger programdirektør Kristian Rosasco.

For nylig gik "Grænseløst forelsket"-parret Tanja og skotske Jason fra hinanden, og det er formentlig en af grundene til, at produktionen nu leder efter nye par til programmet. I hvert fald er der åbent for casting, lyder det fra Warner Bros. Discovery.

Sæson tre af "Grænseløst forelsket" får premiere i 2025 på Kanal 5 og streamingtjenesten Max.

Sponsoreret indhold