Kongelige5 timer siden

Marius Høibys hjerteskærende kommentar: - En fucked rolle

En politimands samtale med papprinsen Marius Borg Høiby bliver nu offentliggjort i norsk SE og HØR
Marius Borg Høiby.
Marius Borg Høiby.
 Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB / AFP) / Norway OUT

Den norske offentlighed har nok at måbe over i sagen om kongehusets problembarn, papprinsen Marius Borg Høiby.

For kronprinsesse Mette-Marits ikke-royale søn bliver bare ved med at skabe problemer eller blive afsløret i gamle møgsager.

Men i dag er det en lidt anden afsløring, som norsk SE og HØR kommer med.

De har nemlig offentliggjort en samtale mellem Høiby og en politimand, som kan få selv hans hårdeste kritikere til at få medlidenhed med den 27-årige mand.

Klippet er fra en såkaldt bekymringssamtale, som betjenten har valgt at holde med papprinsen på grund af hans stofmisbrug og hans omgang med kriminelle.

I samtalen gennemgår betjenten Marius' svært situation, hvor han er en normal dreng med et normalt liv, men pludselig bliver hans mor royal og verdenskendt, mens han forsvinder ind i baggrunden, og skal finde sin rolle som ikke-royal i kongehuset.

- Altså du er født ind i en lidt fucked rolle, ikke sandt? Er vi enige om det?, lyder det fra betjenten i den lækkede lydoptagelse.

Og det er så her, at det faktisk bliver lidt hjerteskærende. For pseudoprinsens svar kommer prompte:

- Det er vi helt enige om!

Men Marius Borg Høiby har værre ting at bekymre sig om end offentlighedens medynk. Han er lige nu sigtet for blandt andet vold og dødstrusler.

Og det er senest kommet frem, at hans kriminelle venner har stjålet for en formue til hans fester, blandt andet hans mors sølvtøj, og forsøgt at sælge varerne på et online auktionshus.

I går var der nye problemer for Marius. Læs alt om det her.

Sponsoreret indhold