Krimi26. september 2024

Brutalt anklageskrift: Mishandlede og voldtog kæreste i to år

'Jeg kan ikke straffe dig så hårdt, hvis du kan se.' Sådan udtalte en nu 39-årig mand angiveligt under én af de mange voldtægter, som han er tiltalt for at have udsat sin kæreste for
Retten i Hjørring, 23. april 2021.
Det er en særdeles brutal sag, som fredag starter ved Retten i Hjørring. Politiet mener, at en 39-årig mand udsatte sin kæreste for mishandling og adskillige voldtægter igennem en periode på næsten to år.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til patrick@sh.dk

Et levende mareridt.

Det er, hvad en kvinde ifølge politiet har gennemlevet i en periode på godt og vel to år.

Fredag tager en nu 39-årig mand plads på anklagebænken ved Retten i Hjørring, tiltalt for at have udsat sin kæreste for brutal mishandling i den lange periode, hvor han ifølge politiet også har voldtaget sit offer adskillige gange – anklageskriftet består af hele 11 sider med 27 forskellige forhold.

Den tiltalte er tidligere blevet dømt for at have forsøgt at slå en anden kæreste ihjel – i den forbindelse blev han dømt for drabsforsøg.

Hængte offeret op og piskede hende

Kvindens mareridt startede 1. maj 2022 og sluttede først i februar 2024, hvis man spørger anklagemyndigheden.

Den særdeles grove mishandling er ifølge politiet foregået flere steder i det Nordjyske – blandt andet på flere adresser i Aalborg og Hjørring.

I den lange periode er den 39-årige mand tiltalt for at have udsat sit offer for umenneskelig behandling ved grov mishandling, trusler og gentagne voldsomme voldtægter, viser anklageskriftet, som vi er i besiddelse af.

SE og HØR har af hensyn til sagens offer udeladt flere ubehagelige detaljer.

De mange forhold omhandler blandt andet grov vold, mishandling i gentagelsestilfælde, fuldbyrdet voldtægt og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

I løbet af den lange periode er kvinden blandt andet blevet udsat for slag mod hovedet og kroppen med hænder, bælter, piske og øvrige genstande.

Ifølge politiet har manden flere gange bundet kvinden på hænder og fødder, ligesom han angiveligt har hængt kvinden op i en krog i loftet, så hun kun kunne få kontakt til jorden med det yderste af tåspidserne – samtidig har den 39-årige angiveligt slået og pisket kvinden.

Grinte ad offer under voldtægt: 'Hvor fuck tror du, du skal hen?'

 

Bandt strømpebukser om kvindens hals

Udover den brutale og afstumpede vold mener politiet, at han flere gange har kvalt kvinden meget voldsomt.

Det er blandt andet sket adskillige gange under de påståede voldtægter, hvor den 39-årige mand angiveligt har klemt kvinden om halsen med sin arm, ligesom han har holdt kvinden for mund og næse, så offeret derved ikke kunne få luft.

I et enkelt tilfælde er han tiltalt for at have bundet et par strømpebukser fast om kærestens hals, samtidig med han slog hende flere gange i ansigtet med knyttet hånd.

Politiets anklagemyndighed beskriver de mange voldtægter som 'hårde, voldsomme og smertefulde'.

Grinte ad offer under voldtægt: 'Hvor fuck skal du hen'

Ifølge anklageskriftet har den 39-årige mand opført sig særdeles kynisk under flere af de påståede voldtægter.

Det skete blandt andet 30. januar i år, da han ved brug af vold og truslen om vold voldtog kvinden på en adresse i Hjørring.

Her lykkedes det angiveligt kvinden at skubbe den nu 39-årige mand væk, men det fik ham blot til at grine af offeret og sige:

'Hvor fuck tror du, at du skal hen?

Manden er herefter tiltalt for at have fastholdt kvindens hænder på ryggen, hvorefter han gennemførte den brutale voldtægt.

Den 39-årige mand blev anholdt 26. februar, og har siddet varetægtsfængslet i sagen siden.

Han blev på anholdelsesdagen fundet i besiddelse af en lille mængde amfetamin til eget brug, ligesom der blev fundet en ampul med væksthormonet Norditropin Nordilet.

Sagen behandles ved Retten i Hjørring, hvor der er afsat tre dage til behandlingen af sagen.

Der forventes at falde dom i starten af oktober måned.

Sponsoreret indhold