Reality26. september 2024

Efter rygter om uvenskab: Nu reagerer Anna Seneca

Den seneste tid har der svirret flere rygter om, at der skulle være kold luft mellem de to reality-veninder, men nu kommenterer Anna på rygterne
Rygterne går på, at Anna Seneca og Christel Trubka ikke længere er på talefod.
Rygterne går på, at Anna Seneca og Christel Trubka ikke længere er på talefod.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Anna Seneca viser kæresten frem

I flere år har de været bedste veninder, men nu tyder alt på, at luften er iskold mellem Anna Seneca og Christel Trubka.

De plejede at være sammen på ugentlig basis, men den seneste tid har de ikke været at spotte på hinandens Instagram-profiler, som de på normal vis deler flittigt ud af.

Derudover kan SE og HØR konstatere, at hverken Christel eller Anna følger hinanden på Instagram længere.

Det har sat gang i flere spekulationer om, hvorvidt Christel Trubka og Anna Seneca stadig snakker sammen, eller om deres venskab er fortid.

I kølvandet på alle rygterne, lader det også til, at Christel har genfundet melodien med sin gamle veninde, Teresa Ovenbearg. De to gamle veninder stoppede kontakten i 2022, efter Christel kommenterede på sagen med Teitur Skoubo, som i 2022 først blev dømt for og senere igen frikendt for voldtægt, men stadigvæk dømt for vold mod en anden kvinde.

Så sent som i tirsdags delte Christel altså et opslag på Instagram, hvor hun poserer sammen med sin gamle veninde Teresa Ovenbearg, som efter konflikten tog beslutningen om at få fjernet deres venindetatovering.

Se Instagram-opslaget herunder:

En fejl

I et interview med SE og HØR kommenterer Anna nu på, hvorfor de to reality-veninder ikke følger hinanden længere.

- Det er en fejl, siger Anna Seneca og forsætter:

- Vi snakker stadig sammen, så der er ikke hold i nogle af de rygter der.

Ifølge Anna ligger der altså ikke noget dybere bag, at de to veninder ikke følger hinanden længere. Det skulle nemlig være en ren og skær fejl.

Alligevel har SE og HØR efterfølgende konstateret, at dét der angiveligt skulle være en ”fejl”, ikke er blevet rettet op på.

De to reality-veninder følger nemlig stadig ikke hinanden.

Om Christel er enig med Anna i, at de ved en fejl begge skulle have unfollowet hinanden, er dog forsat stadig uklart. SE og HØR har gentagende gange forsøgt at række ud til Christel Trubka med formålet om at høre hendes side af sagen, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold