Kongelige26. september 2024

Se billederne: Kongeparret til gallamiddag – fejrer Børsens jubilæum

Kongeparret deltager torsdag aften i gallamiddag i Moltkes Palæ. Her fejrer de – sammen med politikere og erhvervsfolk – Børsens jubilæum
Gæsterne ankommer til gallamiddag. 
Gæsterne ankommer til gallamiddag.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kong Frederik lægger grundstenen til Børsen

Tidligere i dag havde kong Frederik en ganske særlig rolle, da genopbygningen af den nedbrændte Børsen officielt gik i gang.

Kong Frederik var således den stærke herre, der skubbede en 60 kilo tung og indgraveret grundsten på plads, ligesom kongen også indsatte en tidskapsel, som tidligst vil blive åbnet om 100 år, i murværket.

Og kong Frederik er også på plads torsdag aften, når man fortsætter med at hylde den ikoniske og historiske bygning i København.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-26/190A1066.jpeg
Gæsterne ankommer til gallamiddagen i forbindelse med Børsens 400-års jubilæum. Dronning Mary og kong Frederik ankommer. Dronning Mary er smukt klædt i en sort og hvid cocktailkjole med motiver af blomster.
 Foto: Mikael Rieck

Kong Frederik og dronning Mary deltager således i gallamiddag i anledning af Børsens 400-års jubilæum. Gallamiddagen, hvor også kendte politikere og erhvervsfolk deltager, finder sted i Moltkes Palæ, København.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-26/190A1081.jpeg
Gæsterne ankommer til gallamiddag i anledning af Børsens jubilæum. Her er det kongeparret.
 Foto: Mikael Rieck

De mange gæster er – foruden kongeparret – smukt klædt på, for dresscoden er ifølge BILLED-BLADET smoking for herrerne og lang kjole for kvinderne.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-09-26/190A1044.jpeg
Gæsterne ankommer til gallamiddagen i forbindelse med Børsens 400-års jubilæum. Dronning Mary og kong Frederik ankommer.
 Foto: Mikael Rieck

Desuden kan de omkring 300 gæster se frem til at nyde lækker mad, der er kreeret af den velansete restaurant AOC, der har to Michelin-stjerner. Undervejs vil der ifølge Billed-Bladet være taler – og musikalske indslag fra blandt andre Andreas Odbjerg.

Du kan se billederne herunder:

Se billederne: Kongeparret til gallamiddag – fejrer Børsens jubilæum

Sponsoreret indhold