Reality11 timer siden

Frank Schytte fortryder, at han nævnte "den skide hårfarve" i "Gift ved første blik"

Blondiner fanger Frank Schyttes blik, men "Gift ved første blik"-deltageren - som er gift med brunetten Anette - fortryder virkelig, at han har sagt det højt
Frank Schytte får virkelig trådt i spinaten i "Gift ved første blik", hvor han flere gange får nævnt, at han havde forventet en lyshåret brud.
Frank Schytte får virkelig trådt i spinaten i "Gift ved første blik", hvor han flere gange får nævnt, at han havde forventet en lyshåret brud.
 Foto: Snowman Productions

LÆS OGSÅ: Frank fra ”Gift ved første blik” lægger sig fladt ned: Undskyld!

Det står efterhånden lysende klart, at Frank Schytte fra "Gift ved første blik" havde forestillet sig, at en blond brud ville komme gående mod ham på bryllupsdagen.

Det har gommen nemlig fået nævnt ved flere lejligheder - og det fortryder han noget så eftertrykkeligt.

Efter ugens afsnit af "Gift ved første blik" har hans tv-kone Anette nemlig endelig selv udtalt sig om Franks præference og udmelding om samme, og hun er skuffet.

Efterfølgende har Frank lagt sig fladt ned og undskyldt. Og til DR's eget nyhedssite fortæller den tidligere efterforsker, at han aldrig skulle have sagt noget om, at han ønskede sig en lyshåret hustru.

- Det er selvfølgelig ikke afgørende, om det er en brunette – men nu er det jo blevet et issue, den skide hårfarve, og jeg kan love dig for, at jeg fortryder at have nævnt den. Det er torskedumt, jeg lægger mig fladt ned, siger han til DR.

I interviewet understreger Frank, at han af Snowman Productions, som laver formatet til DR, er blevet bedt om at beskrive sin type, og her har han indsendt billeder af lyshårede kvinder. Derudover er hans ekser også blondiner, fordi det åbenbart er det, der fanger hans blik.

Men han vil altså hverken have siddende på sig, at han kun kan lide lyshårede, eller at er skuffet over Anettes udseende.

Det er i ugens afsnit, at Frank Schytte får sagt, at han og Anette ”nok ikke havde hooket up på datingapps”, og at eksperterne ”ramte fuldstændig ved siden af” i forhold til hans forestillinger om "størrelse og farver".

– Jeg blev meget stille, overrasket og skuffet. Vi havde kun lige mødt de andre par, da han sagde det. Jeg blev helt paf! Den havde jeg ikke set komme, siger Anette til SE og HØR.

– Frank taler meget om ordentlighed – og dét, synes jeg, ikke var ordentligt. Der sidder nogle mennesker, man lige har mødt, og så vælger han fuldstændig uventet, efter Lars og Søren har valgt at fortælle en masse søde ting, at sige det her, fortæller hun.

Anette understreger, at Frank aldrig har sagt noget negativt om hendes størrelse – tværtimod.

– Men hårfarven har jeg hørt meget for, erkender hun.

Læs hele Anettes reaktion her.

Sponsoreret indhold