Kendte27. september 2024

Renée Toft Simonsen sætter ord på Hugos død: – Jeg døde sammen med ham

Renée Toft Simonsen fortæller nu åbent og ærligt om den sorg, der ramte hende, da sønnen Hugo døde – og hvordan hun i kølvandet på tragedien har fået et helt andet syn på livet og på hverdagen
Renée Toft Simonsen fortæller nu åbent og ærligt om den sorg, der ramte hende, da sønnen Hugo døde – og hvordan hun i kølvandet på tragedien har fået et helt andet syn på livet og på hverdagen.
Renée Toft Simonsen fortæller nu åbent og ærligt om den sorg, der ramte hende, da sønnen Hugo døde – og hvordan hun i kølvandet på tragedien har fået et helt andet syn på livet og på hverdagen.
 Foto: Aller Media

LÆS OGSÅ: Familien mindes Hugo Helmig på speciel dag

En ufattelig og ubegribelig sorg ramte Renée Toft Simonsen og resten af familien for snart to år siden.

Her mistede familien deres elskede Hugo i en alder af blot 24 år.

I dag er det frygtelige dødsfald stadig ”et åbent sår” for 59-årige Renée, men i et nyt interview med Samvirke har den kendte forfatter alligevel fundet modet til at sætte nogle ærlige og rørende ord på det tab, der ramte hende og resten af familien, da Hugo døde.

Hun føler, at Hugos død forvandlede hende som menneske – og at der er et før og efter 23. november 2022:

– Jeg tror, jeg døde sammen med ham for to år siden, og nu er det en anden mig. Det er et nyt liv. En ny familie. Og det er virkelig hårdt. Jeg kan ikke sige andet, end at der er så mange ting, der har ændret sig, siden Hugo døde, også små ting. Jeg er begyndt at strikke som en sindssyg. Jeg ser virkelig meget Netflix. Jeg drikker en øl hver dag. Og jeg har bare ikke den samme disciplin længere, fortæller en hudløs ærlig Renée Toft Simonsen.

Hun er med egne ord stadig ikke klar til at lade ”andre rode rundt i hendes traume med en grydeske”, som hun forklarer.

Og derfor har den kendte forfatter og tidligere model da heller ikke udtalt sig meget om Hugos alt for tidlige død.

24. juli delte hun dog et rørende billede på sin Instagram. Det var denne dag, at hendes søn kunne være fyldt 26 år – og billedet viste den gribende sms-tråd, som Helmig-familien for år tilbage oprettede for at minde hinanden om ting at være taknemmelige for.

Nu endte tråden med at blive en hyldest til deres elskede Hugo.

Sponsoreret indhold