Kendte28. september 2024

Nye anklager mod P. Diddy: Voldtægt, bidemærker og drugging

P. Diddy bliver nu ramt af endnu et søgsmål
Sean "Diddy" Combs bliver ikke løsladt foreløbigt.
Sean "Diddy" Combs bliver ikke løsladt foreløbigt.
 Foto: Eduardo Munoz/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt: Stjerne tæsker kæreste

De seneste mange måneder er rapperen P. Diddy - med det borgerlige navn Sean Combs - blev haglet ned med det ene søgsmål efter det andet.

I september blev stjerne så anholdt i New York og senere sigtet for menneskehandel, hvilket er én af de anklager, som har ramt ham de seneste måneder. P. Diddy sidder derfor netop nu varetægtsfængslet.

Men det betyder altså ikke, at søgsmålene stopper her.

Nu er rapperen nemlig endnu engang blevet sagsøgt af en anonym kvinde. Det skriver CNN.

Ifølge retsdokumenter så handler søgsmålet om drugging og voldtægt af flere omgange, som skulle eftersigende være foregået i perioden mellem 2020 og helt frem til juli 2024.

"Ved hvert besøg ville Combs få hende til at "optræde" for ham, og samtidig prakke alkohol og stoffer på hende indtil, hun besvimede," fremgår det af dokumenterne, som fortsætter:

"Hun ville vågne op med blå mærker og skade, men uden nogen hukommelse af, hvordan hun havde pådraget sig skaderne."

Bidemærker på hælen

I retsdokumenterne påstås det også, at P. Diddy så sent som i april 2022 skulle have "tvunget" den anonyme kvinde til samleje.

På et andet tidspunkt i foråret hævdes det, at den anonyme kvinde var vågnet op med "lilla fødder med blå mærker," og at hun havde "et bidemærke" på sin hæl.

Det beskrives også, hvordan den anonyme kvinder påstår, at P. Diddy tvang hende til at tage stoffet ketamin i juli 2022, hvorefter hun besvimede og blev voldtaget.

Den seneste hændelse, som påståes af den anonyme kvinde i retsdokumentet, foregik i juli 2024.

Her blev hun angiveligt inviteret hjem til P. Diddy i Miami, hvor han "stak to piller i munden på hende", lige da hun ankom.

Herefter skulle kvinden have fået det dårligt. Hun kan dog intet huske fra før næste morgen af, hvor hun vågnede op og havde det "dårligt" og var "forvirret".

Dette søgsmål er det 12 af slagsen mod P. Diddy, hvoraf han pure har afvist alle anklager mod ham.

Én af sagerne er der indgået forlig i, mens de 11 andre stadig ligger og venter.

Sponsoreret indhold