Kendte7 timer siden (opd. 6 min siden)

Sådan går det nu: Bange Katherine Diez lever om natten

Tiden siden hun blev afsløret i plagiat og forladt af Adam Price har ikke været nem for influenceren, der er bange for mennesker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's chefredaktør Niels Pinborg fælder her sin dom over bogen fra Kathrine Diez.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: HER ER ADAM PRICES REAKTION

Tæppet blev revet væk under Katherine Diez, da hun først på året blev opdaget i at have plagieret en stor del af sine tekster i blandt andet Berlingske gennem længere tid - og kort derefter blev forladt af sin store kærlighed, tv-kokken Adam Price.

Tiden siden dengang har hun brugt på at skrive en bog om sit liv, og ellers passet sig selv - særligt om natten.

- Jeg har været derhjemme i min nye lejlighed midt i København. Der har jeg ligget meget i sengen og siddet og skrevet dag og nat. Meget nat. Jeg har haft vanvittigt meget angst, fortæller hun i DR-podcasten "Genstart".

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-01/20230119-152534-5-8053x5371ma.jpg
Mørket har været Katherine Diez' ven i år, hvor angst har fyldt hende med frygt for andre mennesker.
 Foto: Ritzau Scanpix (Hannah Aurora Almstrup)

- Jeg er gået ned hos min lokale 7eleven-mand klokken to om natten, og så har jeg købt en latte til hver hånd, og så har jeg gået op og har skrevet, siger Diez.

I dagslys har den kendte influencer i høj grad undgået at komme ud.

- Det har været ubehageligt. Jeg er blevet sindssygt bange for mennesker efter alt det, der skete i januar og februar. Så når jeg har bevæget mig ud, har jeg gjort det under min kasket, som jeg har boet under. Der kan man nemt vinkle hovedet, så man ikke bliver set, forklarer Katherine Diez.

Skriverierne har da også båret frugt. I dag udkommer nemlig hendes første bog, "I egen barm", som handler om hendes liv indtil nu - ikke mindst om plagiatskandalen, kokainmisbrug og forholdene til den tidligere minister Dan Jørgensen og tv-kokken Adam Price.

Sidstnævnte har allerede skrevet på Instagram, at han ikke kan genkende alle de meget intime detaljer, som eksen udgiver i sin bog.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar til Katherine Diez' bog fra både Dan Jørgensen og Adam Price.

Sponsoreret indhold