Kendte5 timer siden (opd. 4 timer siden)

Katherine Diez indrømmer: Fiflede med sit cv

Influenceren tænkte ikke engang, at hun gjorde noget forkert, da hun smykkede sig med lånte fjer
Katherine Diez
Katherine Diez har gået på universitetet, ja - men hun tog ikke sin bachelor-eksamen.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: HER ER ADAM PRICES REAKTION

Ung, smuk, klog og med en bachelor i dansk fra Københavns Universitet.

Sådan blev Katherine Diez præsenteret for omverdenen, da hun brød igennem som anmelder og klummeskribent i Berlingske.

Siden faldt den dansk-franske skrønskriver ned fra tinderne, da hun blev afsløret i plagiat. Den brøde indrømmede hun - men om det med uddannelsen faktisk passede, har længe svævet hen i det uvisse.

Indtil nu.

SE og HØR kunne i januar som de første afsløre, at Katherine Diez ikke talte hele sandt i sit velpyntede cv. Men i DR-podcasten "Genstart" fortæller Diez tirsdag morgen, at hun ikke færdiggjorde sin bachelor, fordi hun fik job på Berlingske, da hun skulle til at skrive bachelor-opgaven.

Samtidig oprettede hun en profil på LinkedIn, hvor man deler sit cv. Her skrev hun, at hun havde en bachelor i dansk, for det regnede hun på det tidspunkt med at få kort tid efter.

- Jeg tænkte "det er ligemeget, det er der ingen, der går op i".

- På det tidpunkt tænker jeg ikke, at det er forkert. Jeg skriver det også i bogen: Det her med at konsekvensberegne ... jeg tænkte ikke, at det var forkert. Det gør jeg nu, fortæller Katherine Diez i "Genstart".

Bogen, som hun nævner, er den bog, hun i dag udgiver om sit liv - ikke mindst om sit samliv med kendte mænd som Dan Jørgensen og Adam Price.

Tv-kokken var allerede mandag aften på Instagram for at fortælle, at han ikke kan genkende alle detaljerne om sig selv i bogen - og at han overvejer at trække sin ekskæreste i retten.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar til Katherine Diez' bog fra både Dan Jørgensen og Adam Price.

Sponsoreret indhold