Kendte5 timer siden

Katherine Diez afslører: Hun var gravid med Adam Prices barn

Katherine Diez drømte om at stifte familie med sin daværende kæreste, Adam Price, og da hun blev gravid, var hun fyldt med lykke. Den følelse blev dog ikke delt af Adam, afslører hun i sin nye bog, I egen barm
Forfatter Adam Price og Katherine Diez.
Forholdet mellem Adam Price og Katherine Diez var stort og stormfuldt - og endte ulykkeligt.
 Foto: Ritzau Scanpix (Anders Brohus)

I flere måneder har Katherine Diez holdt sig ude af rampelyset, mens hun har bearbejdet sin kærestesorg og forsøgt at komme sig over den omfattende plagiatsag, der tidligere på året skabte overskrifter.

Men nu bryder hun tavsheden i sin nye bog, "I egen barm".

Her afslører hun, at hun tidligt i sit forhold med Adam Price fortalte om sin drøm om børn og ægteskab, hvilket han forsikrede hende om, at de selvfølgelig skulle realisere sammen.

Men den dag, drømmen pludselig blev til virkelighed, og Katherine stod med en positiv graviditetstest i hånden, ændrede alt sig, afslører hun i bogen.

- Jeg var gravid med den mand, jeg aldrig helt havde følt jeg kunne få, aldrig kunne nå. Nu var han måske endelig min. Hans dna voksede i mig, skriver hun i bogen.

- Men selvfølgelig skulle vi ikke have det barn sammen. Jeg var alt for syg til at blive mor. Og han var alt for gammel, sagde han, selvom han havde sagt: "Selvfølgelig skal du det", dengang vi blev kærester.

Blev opereret

Ifølge Katherine Diez var graviditeten uden for livmoderen.

- Han var lettet, hun var knust, skriver Katherine Diez.

I bogen skriver Katherine Diez, at hun 9. august 2023 fik fjernet sin ene æggeleder, hvor graviditeten havde sat sig fast, og Katherine Diez beskriver, hvordan tomheden overvældede hende.

Dengang skrev hun på sin Instagram-profil, at hun havde grædt meget de seneste to uger.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har brug for at fortælle jer, at jeg ikke har været ok, men jeg er ok, for jeg lever jo, jeg er ikke syg, fejler ikke spor. Har bare været igennem noget, jeg ikke har været igennem før, og det har været uventet, skrev hun dengang.

Krænker privatlivet

I bogen afslører Diez flere intime detaljer om sit forhold til tvkokken, der føler sig krænket over at blive nævnt, og har ikke givet samtykke til, at hun bringer subjektive holdninger fra deres forhold.

Hun beskriver, hvordan hun overskred sine egne grænser for at holde på ham, og at hun derfor gik med til at invitere en tredje part med ind i soveværelset.

Adam Price har ikke ønsket at kommentere på detaljerne i Katherine Diez bog, men i et svar til Politiken fortæller han, at hun krænker privatlivets fred.

- Jeg er ikke den rette til at gøre mig klog på Katherines bevæggrunde for at skrive, som hun gør, jeg kan blot konstatere, at hun bevidst har valgt at krænke privatlivets fred i forhold til mig. Krænkelsen af mit privatliv har i øvrigt nogle helt urimelige konsekvenser for de personer, der står mig nær, skriver han i et svar til Politiken.

Katherine Diez forklarer, at hun følte det nødvendigt at beskrive sit tidligere forhold til Price, da sorgen over at blive forladt midt i en turbulent tid fyldte for meget til at forblive usagt.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Adam Price, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Sponsoreret indhold