Kendte20 timer siden

Katherine Diez fik 1.000 kroner for at have sex med sin veninde

Influenceren var helt væk på ecstasy, da hun som 16-årig blev betalt for at være sammen med sin veninde
Katherine Diez, influencer, litteraturanmelder og kulturdebattør.
Katherine Diez lægger bestemt ikke fingre i mellem i sin nye bog "I egen barm".
 Foto: Oscar Scott/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Katherine Diez indrømmer utroskab

Det er næppe gået manges næser forbi, at den tidligere klummeskribent og litteraturanmelder tirsdag er udkommet med sin bog.

"I egen barm" sætter Katherine Diez ord på den plagiatskandale, der ramte hende tidligere på året, samt hendes to kærlighedsforhold til henholdsvis Dan Jørgensen og Adam Price.

Men i bogen kommer Katherine Diez også ind på sin barndom - om det fremmedgjorte forhold til sin far, om en altoverskyggende spiseforstyrrelse og om det forkvaklede forhold til fyre.

I særligt et kapitel beskriver den 35-årige forfatter en voldsom oplevelse, som de fleste nok vil mene, en teenager ikke bør udsættes for.

Her fortæller Katherine Diez nemlig, at hun som blot 16-årig blev betalt for at have sex med sin veninde.

- Hun havde en ven, som ville betale for at se os være sammen. Og jeg ville gerne tjene tusind kroner. En aften mødte vi op hjemme hos den her "ven" i hans lejlighed inde i Aarhus C. Han var over tredive. Det var hans kammerat også. Jeg var 16 år. (...) Vennen serverede vin og ectasy og fortalte os, hvad vi skulle gøre.

- Pludselig lå jeg dér på en sofa i en fremmed lejlighed ved siden af Chris (Veninden, red.) og blev taget på skift af to mænd over tredive og følte, det var skræmmende, men ikke som sådan forkert. De syntes jo bare, at vi var lækre. Jeg var ikke bare væk på ecstasy. Jeg var væk, punktum, skriver Diez.

Herefter beskriver Katherine Diez i eksplicitte vendinger, hvordan den omtrent dobbelt så gamle mand kommanderede de to unge veninder til at udføre seksuelle akter på hinanden.

Kan risikere retssag

Det er et gennemgående tema i "I egen barm", at Katherine Diez ikke holder på detaljerne. Hun har i forbindelse med udgivelsen understreget, at det har været vigtigt for hende at fortælle hele sin historie.

Det indebærer ifølge influenceren også ekstremt intime detaljer fra sit parhold med Adam Price - hvilket han ikke har givet samtykke til.

Adam Price er da også kommet med sin kritik af bogen i et opslag på Instagram. Her skriver den 57-årige tv-kok, at han ikke genkender mange af de ting, som Katherine Diez beskriver.

Han har endnu ikke besluttet sig for, hvorvidt han har tænkt sig at gå rettens vej.

SE og HØR har i forbindelse med udgivelsen af "I egen barm" forsøgt at få en kommentar fra Adam Price. Han er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold