Krimi5 timer siden (opd. 2 timer siden)

Flere eksplosioner i København: Tæt på Israels ambassade

Der er angiveligt ikke kommet nogen til skade

Her skete det

Københavns Politi undersøger onsdag morgen to eksplosioner nær den israelske ambassade i Hellerup i det nordlige København.

Det oplyser politiet på et pressemøde onsdag morgen.

- Der har i nat været to eksplosioner i umiddelbar nærhed af den israelske ambassade. Ingen er kommet til skade.

- Lige nu har vi iværksat en bred efterforskning og en øget politimæssig tilstedeværelse i området, siger Jakob Hansen, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, på pressemøde.

Politiet kan onsdag morgen ikke sige noget om, præcis hvor eksplosionen fandt sted, men at det er i nærheden af den israelske ambassade.

- Vi kigger naturligvis på den israelske ambassade. Det er en vinkel, vi kigger på, men det er for tidligt at sige, om der er en sammenhæng, siger Jakob Hansen.

Det kan heller ikke oplyses, hvad der blev sprængt, eller hvor voldsom eksplosionen var. Ingen er kommet til skade. Der er dog ingen oplysninger om, hvorvidt der er sket materielle skader noget sted.

Israels ambassade ligger i Hellerup i det nordlige København på Lundevangsvej 4. Det er få meter fra krydset mellem Strandagervej og Lundevangsvej, som politiet beskriver i opslaget på X. Læs seneste nyt fra konflikten her.

Internationalt befinder Israel sig i øjeblikket i krig med den militante gruppe Hamas i Gazastriben. Derudover kæmper landet også mod den militante Hizbollah-bevægelse i Libanon.

Tirsdag blandede Iran, der støtter både Hamas og Hizbollah, sig også og sendte adskillige missiler ind over Iran.

Det skal understreges, at Københavns Politi tidligt onsdag morgen ikke har sagt, om onsdagens eksplosioner i København har nogen sammenhæng til situationen i Mellemøsten.

Sponsoreret indhold