Reality3. oktober 2024

Geggos vanvittige brystoperation: - Han ville skære mine patter af

Som 18-årig fik Stephanie "Geggo" Salvarli opereret sine bryster større. Det var en voldsom oplevelse i en "fucking klam" lejlighed i Sverige
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I det nyeste afsnit af "Langt fra Bryggen" fortæller Stephanie "Geggo" Salvarli om den brystoperation, hun fik som 18-årig.
 Video: Viaplay

LÆS OGSÅ: GEGGO OG MIKKEL KESSLER HAR SLUTTET FRED

Stephanie "Geggo" Salvarli var lige fyldt 18 år og ikke ligefrem tanket fuldt op af selvtillid, da hun og mor Linse Kessler satte kursen mod Sverige.

Missionen var klar for mor og datter. Den yngste del af den dynamiske duo fra Islands Brygge skulle have opereret brysterne større - ligesom mor.

- Jeg møder op i Sverige sammen med min mor i en eller anden fucking klam og creepy lejlighed, fortæller Geggo i det nyeste afsnit af "Langt fra Bryggen".

I den knap så sterile lejlighed bliver mor og datter mødt af en læge, som Stephanie er noget mindre fan af end Linse.

- Han ligner bare en, der vil skære mine patter af, forklarer Geggo, og uddyber, at lægen bad hende om at tage alt toget af, hvilket mor Linse ikke rynkede på næsen over.

Geggo
Den dag i dag fortryder Geggo, at hun som 18-årig fik opereret brysterne større.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Tankerne flyver rundt i Geggos hoved. Hun skal jo kun have opereret sine bryster støtte, men lægen ser sit snit til at foreslå endnu flere indgreb.

- Så går idioten i gang med at tegne på mig. Han tegnede overalt på mig med en rød tusch. Så siger han ”alt det her, er det, jeg ville lave om på dig”, siger Stephanie.

Lægen har tegnet på Geggos knæ, kæbe, mave og ryg, ligesom han også ville skære i hendes næse.

Heldigvis får den svenske kirurg ikke lov til at lave andet end den planlagte brystoperation.

- Jeg vågnede op, og jeg var tapet så hårdt fast, at jeg ikke havde nogen bryster. Min første tanke er, at han har fjernet dem og misforstået opgaven.

Heldigvis var brysterne ikke fjernet.

Sponsoreret indhold