Hollywood4. oktober 2024

Country-stjerne nægter voldtægtsanklager "Det er afpresning"

Verdenskendt countrystjerne nægter anklager om voldtægt mod tidligere assistent. Det er ren afpresning, mener han.
Her ses han med Dolly Parton og Trisha Yearwood.
Her ses han med Dolly Parton og Trisha Yearwood.
 Foto: Jeffrey Mcwhorter/AP/Ritzau Scanpix

En af USA's største countrystjerner, Garth Brooks er blevet sagsøgt for voldtægt og seksuelle overgreb mod en tidligere kvindelig ansat.

Det skriver amerikanske Pagesix og TMZ.

Det er Brooks' tidligere makeup-assistent, som nu anklager ham for voldtægt og seksuelle overgreb. Overgrebene skal have fundet sted i 2019.

Selv nægter Garth Brooks alle anklager og fortæller, at søgsmålet er et forsøg på at afpresse ham for millioner af dollars.

Ifølge countrystjernen blev han kontaktet af sagsøgeren to måneder inden anklagerne kom frem i offentligheden. Her fik han angiveligt et tilbud om, at hun var villig til at trække retssagen tilbage, hvis han udbetalte en sum penge til hende.

"Det er ligesom at få en ladt pistol stukket i ansigtet. Uanset hvor stor eller lille en sum, så er ti-stille-penge stadig ti-stille-penge," siger Garth Brooks til Page Six.

Ifølge anklagerne skal de sekuelle overgreb have fundet sted, mens assistenten arbejdede for den verdensberømte countrymusiker som make-up assistent. Helt konkret er Brooks anklaget for at have voldtaget assistenten på et hotelværelse i 2019, ligesom han skal have vist sine kønsdele til assistenten ved flere lejligheder og talt åbent om hans seksuelle fantasier omhandlende hende.

Omvendt mener Garth Brooks, at han i månedsvis op til søgsmålet har været udsat for chikane og afpresning af assistenten. Han forklarer, at han derfor har forsøgt at lave et modsøgsmål mod assistenten ved at anklage hende for afpresning og injurier for at stoppe sagen. Det er dog ikke lykkedes ham at stoppe anklagerne, inden de nu er kommet frem i offentligheden.

Da voldtægtsanklagerne kom frem, udtalte assistentens advokater, at de tror på, at Garth Brooks vil blive holdt ansvarlig for sine gerninger. Samtidig roser de deres klient for hendes mod og udtaler, at det ikke kun er i rap og rock and roll musik, at der findes "seksuelle forbrydere", men også i country musikkens verden.

Sponsoreret indhold