Kendte4. oktober 2024

Ekspert om Adam Price: Det er et problem

Ifølge kommunikationsrådgiveren har Adam Price valgt den forkerte tilgang til bogen "I egen barm"
Kendte til Tivolis åbning 2024
Adam Price har i den grad tilkendegivet, hvad han mener om sin ekskærestes nye bog "I egen barm".
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Stor mystik om udgivelsen af Katherine Diez' bog

Mens Dan Jørgensen har forholdt sig fuldstændigt tavst i forbindelse med Katherine Diez' bog "I egen barm", så har Adam Price haft en lidt anden tilgang til bogen.

Både forud for udgivelsen og senest i podcasten Q&CO har tv-kokken kritiseret sin ekskæreste for at udlevere ekstremt private og intime fortællinger fra eksparrets forhold.

Men den tilgang får nu ris af kommunikationsrådgiver Eva Tolstrup Ziegler, der i et interview med fagbladet Journalisten kalder det for "kontraproduktivt".

- Det skaber ekstra traction, og det er et problem. Han forlænger historien. Han skaber nye artikler. Nu har broren også været ude og kommentere på det her. Jeg tror simpelthen, at det er kontraproduktivt, fortæller hun til mediet og hentyder til James Price, der for nyligt har været ude med kras kritik af Diez.

Kommunikationsrådgiveren fortæller videre, at tavshed er den mest fornuftige strategi. På den måde viser man ifølge Eva Tolstrup Ziegler, at man er hævet over sladderen.

Kan skade hende

Forud for bogudgivelsen gav Katherine Diez to interviews til henholdsvis Politiken og DR-podcasten "Genstart".

Men efterfølgende har hun forholdt sig helt tavs, og ifølge forlaget People's Press kommer hun ikke til at stille op til flere interviews foreløbig.

En strategi, der ikke nødvendigvis har den ønskede effekt ifølge kommunikations- og shitstormsekspert William Atak.

- Den her strategi ved ikke at stille op til interview kan, af både medier og af offentligheden, opfattes som om, at hun reelt set ikke kan stå på mål for det, hun har skrevet. At hun reelt set undgår det ansvar, der følger med, når man udgiver en bog, har han tidligere fortalt til SE og HØR.

Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold