Kendte6. oktober 2024

Ashley Tisdale viser datteren frem for første gang

"High School Musical"-stjernen fødte lille Emerson i starten af september
Ashley Tisdale viser nu datteren Emerson frem for første gang.
Ashley Tisdale viser nu datteren Emerson frem for første gang.
 Foto: Willy Sanjuan/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Ashley Tisdale har født

Det er knap en måned siden, at den amerikanske skuespiller og sangerinde Ashley Tisdale, 39, kunne afsløre på Instagram, at hun var blevet mor for første gang.

Den lille pige har fået navnet Emerson Clover Fresh, som "High School Musical"-stjernen nu deler billeder af for første gang - også på Instagram.

Ashley Tisdale har delt syv billeder samt en video i opslaget, hvor lille Emerson blandt andet ses blive holdt af mor, far og storesøster.

Lille Emerson får også en tur i barnevognen i det solrige vejr, ser man i videoen, som "High School Musical"-stjernen har delt.

Den lille pige blev født 6. september og er parrets andet barn sammen.

Ashley Tisdale og manden, musiker og komponist Christopher French, har i forvejen datteren Jupiter, der kom til verden i marts 2021.

Parret mødte hinanden i 2012 og blev gift i september 2014.

Efter at have været kærester i otte måneder friede Christopher French til sin bedre halvdel på toppen af Empire State Building i New York City.

Ashley Tisdale fik sit gennembrud med rollen som Maddie Fitzpatrick i Disney Channel-serien "The Suite Life of Zack & Cody" (2005-2008).

Hun er også kendt for sin rolle som Sharpay Evans i ungdomsfænomenet "High School Musical", som hun medvirkede i sammen med blandt andre Vanessa Hudgens og Zac Efron.

I 2007 udgav Tisdale sit debutalbum "Headstrong", der blev opfulgt af "Guilty Pleasure" i 2009.

Sponsoreret indhold