Reality10 timer siden

Efter skræk-operation i Tyrkiet: Regitze Bach får behandling i Danmark

Regitze Bach døjer stadig med store smerter, efter hun fik lavet en "Brazilian Butt Lift". Nu er realitystjernen startet i behandling på dansk privathospital
Regitze Bachs operation gik langt fra som planlagt.
Regitze Bachs operation gik langt fra som planlagt.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS MERE: Efter skræk-operation: Nu viser Regitze Bach resultatet frem

Sidste måned tog "Ex on the beach"-deltageren Regitze Bach til Tyrkiet for at få foretaget verdens farligste skønhedsoperation - en "Brazilian Butt Lift" (BBL).

Helt konkret fik hun suget fedt fra sin ryg og mave, sine inderlår og bagsiden af armene. Herefter blev en del af fedtet sat ind i numsen for at skabe et resultat af en "fyldigere og rundere" numse.

Efterfølgende har Regitze Bach indrømmet overfor SE og HØR, at operationen heller ikke gik som planlagt. Hun endte derfor med at ligge på operationsbordet i dobbelt så lang tid.

Og selv om hun egentlig har afsluttet sin behandling i Tyrkiet sidste måned, er hun i dag, tirsdag, startet til en efterfølgende behandling i Danmark.

- Jeg har valgt at kontakte et privathospital til at få lymfedrænende massage. Det er både for at hjælpe ens blodcirkulation og helingsprocessen efterfølgende, så man er mindre hævet, og så i forhold til de her væskeopsamlinger, der kan forekomme efterfølgende. Og som i mit tilfælde er ret voldsomt, fortæller hun til SE og HØR.

Ifølge Regitze er det ikke et kønt syn, som det ser ud nu. Hun har nemlig buler med væske flere steder på kroppen.

- Jeg har stadig store væskeopsamlinger, som jeg også kan se selv. Altså det buler jo helt ud, og jeg er kold og følelsesløs lige der, hvor der er meget væske, siger hun.

Skærer hende op igen

Selvom hun ved, at det er for det bedste, ser Regitze ikke frem til behandlingen. De skal nemlig snitte hende op de samme steder, hvor hun er blevet syet i forbindelse med operationen.

- Så laver man et lille cut, og så tager man og puster luft ind, så man åbnes håret. Det gør meget ondt, siger hun.

Det er ikke for sarte sjæle.

Allerede inden Regitze Bach forlod den tyrkiske hovedstad, startede hun nemlig i behandling på den klinik, hun blev opereret.

Efter operationen var hun så hårdt ramt, at der røg en halv liter væske ud af hende, da de behandlede hende for første gang.

- Det var forfærdeligt. Det var min første behandling, og det lignende nærmest en abort, for det løb ned under mig, og jeg kunne se blodet løbe fremad, siger hun.

10.000 kroner ekstra

Ifølge Regitze Bach har hun måtte slippe i alt 40.000-45.000 kroner for den store operation i Tyrkiet. Og nu hvor hun er tilbage i Danmark, skal hun punge ud igen.

Hun havde dog valget om at blive i Tyrkiet for at få de efterfølgende behandlinger uden ekstra omkostninger. Det takkede hun dog nej til af en særlig årsag.

- Så enten kunne jeg blive ned i Tyrkiet og få det af dem gratis, men så skulle jeg også betale for hotel, hvis jeg var dernede. Ellers kunne jeg vælge at komme hjem i vante omgivelser, og så betale selv for behandlingen i Danmark, siger hun.

I dag, tirsdag, skal hun til sin første behandling i Danmark på AROS Privathospital. Og hvor mange penge hun ender med at skulle slippe, får hun dog først klarhed over efter besøget.

Til SE og HØR fortæller hun dog, at hun regner med, at det bliver cirka 10.000 kroner.

Sponsoreret indhold