RealityI går

Frank fra "Gift ved første blik" har fået en kæreste: - Det har været pissesvært

Frank Schytte har efter optagelserne til "Gift ved første blik" fået øjnene op for en ny kvinde, men det har ikke været let at date, mens programmet har kørt
Frank Schytte fra "Gift ved første blik" dater en ny efter optagelserne til programmet er stoppet.
Frank Schytte fra "Gift ved første blik" dater en ny efter optagelserne til programmet er stoppet.
 Foto: Peter Refsgaard

LÆS OGSÅ: Frank Schytte fortryder, at han nævnte "den skide hårfarve" i "Gift ved første blik"

På papiret var Anette Winkler Bauer og Frank Schytte, begge 57 år, det perfekte match ifølge eksperterne bag DR-hittet "Gift ved første blik".

Parret blev matchet ud fra omfattende analyser af personlighed og livsstil, men desværre viste det sig, at hverken følelserne eller den rette kemi var til stede mellem dem.

Efter fem ugers intens eksperimentering valgte Anette og Frank at gå hver til sit, og dermed afsluttedes deres forsøg på at finde kærligheden for åben skærm.

Efter optagelserne sluttede, har amors pil endelig ramt Frank Schytte, og i dag er han i en ny relation med en gammel bekendt.

- Det er nyt, og man håber jo på, at man kan finde en vej sammen, siger Frank Schytte til SE og HØR.

Det er svært

Når man dater på landsdækkende tv, er eksponeringen stor, og det har bestemt ikke været nemt, men lige så udfordrende har det været at starte en ny relation, mens programmet stadig rullede over skærmen.

- Det har været pissesvært. Jeg har også sagt til mig selv, at det her lige skulle overståes, men der har jo været nogle måneder, fra det blev lavet, til det blev vist. Det er jo heller ikke sjovt for hende at være i en relation med en, der hver torsdag holder om en anden på skærmen, siger Frank Schytte.

For parret er det stadig forholdsvist tidligt, og Frank og hans nye kæreste er endnu ikke flyttet sammen.

Vil ikke svare

Frank Schytte har været åben og ærlig omkring sine følelser i programmet, men han er mere tilbageholdende, når det kommer til sit nye bekendtskab, og vil derfor heller ikke afsløre, om hun har lyst hår.

I et interview med SE og HØR afslører Frank, at han har fortalt Anette, at han har fundet en ny at kaste sin opmærksomhed på.

- Hun ønsker mig alt det bedste og håber på mine vegne, at det er det rigtige. Nu er vi her, og så ser vi, hvad det kan føre til, siger Frank Schytte.

Sponsoreret indhold