Krimi10. oktober 2024

Chokerende sag: Forældre ruskede baby til døde

I slutningen af september blev en kun fem måneder gammel pige indlagt på hospitalet med hjerneskade - nu er forældrene tiltalt for at have slået pigen ihjel

LÆS OGSÅ: Tv-kendis udsat for månedlang mishandling: Fik pistol sat for panden

- Mishandlingen ser ud til at have fundet sted over en periode på fire dage. Eller det er i hvert fald de seneste skader, som barnet har fået.

Den chokerende udtalelse kommer fra anklagemyndigheden i USA, som nu har rejst tiltale mod et forældrepar for at have banket deres barn til døde over en længere periode - hun blev i første omgang indlagt på hospitalet med svær hjerneskade.

Den forfærdelige sag stammer fra Houston, USA, og startede 29. september, da den lille pige blev kørt til hospitalet - problemet var bare, at der på det tidspunkt allerede var gået flere dage med grov mishandling.

Det skriver amerikanske People.

Pigen, fem måneder gamle Ja'nae, har ifølge politiet været udsat for mishandling igennem en længere periode - det viste de alvorlige skader på pigens krop.

- Den forfærdelige weekend startede allerede 26. september, hvor hun startede med at kaste op, blandt andet blod, og allerede der viste tegn på hjerneskader - hun blev først kørt til hospitalet 29. september, har politichef Ed Gonzales fra det lokale politi udtalt.

Han fortalte derudover, at der blev fundet både gamle og nye skader på den lille piges krop.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-10/Glenn-og-Elliot.jpg
Glenn Wayne Smith og Jasmine Ellison er under anklage for at have taget livet af deres barn. Her ses parret på deres såkaldte mugshots.
 Foto: Politi

"Havde ingen hjerneaktivitet"

Forældrene, 25-årige Glenn Wayne Smith og 23-årige Jasmine Ellison, er nu blevet sigtet for at have banket deres barn og for det senere dødsfald - de er dog ikke sigtet for decideret drab.

- Barnet blev fundet med flere alvorlige skader, der blandt andet inkluderede en hævet hjerne og hjerneblødninger - hun havde ingen hjerneaktivitet, da hun blev indlagt på hospitalet, har anklagerne i sagen udtalt.

Ifølge læger tyder skaderne på, at den lille pige er blevet rusker særdeles voldsomt.

Forældrene er nu anholdt og fængslet - de kan løslades mod en kaution på henholdsvis 150.000 og 250.000 dollars.

Sponsoreret indhold