Kongelige10. oktober 2024

Durek Verrett deler særlige detaljer om bryllupsrejse: Overraskede prinsesse Märtha Louise

Den norske prinsesse Märtha Louise og den selverklærede shaman Durek Verrett har holdt bryllupsrejse med manér. De havde nemlig sørget for at tjene masser af penge inden da
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har været på en fornem bryllupsrejse.
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har været på en fornem bryllupsrejse.
 Foto: Albert Nieboer/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter brylluppet: Prinsessen tilbage på arbejde

Den 53-årige prinsesse Märtha Louise og den 49-årige Durek Verrett har fået fejret deres store bryllup på alle tænkelige måder.

Senest kan den amerikanske shaman afsløre over for sine Instagram-følgere, at det nygifte par har været på bryllupsrejse.

En bryllupsrejse som ifølge Verrett var en særlig overraskelse til sin nye prinsessehustru.

- Efter vores fantastiske, kærlighedsfyldte og virkelig fortryllende bryllup, delt med vores smukke, kreative og inspirerende familie og venner, tog jeg min elskede kone Märtha Louise med på en overraskelses-bryllupsrejse, skriver han i et opslag, hvor han også viser den imponerende luksusvilla frem.

- Vores private villa ved havet blev det perfekte fristed til at dele vores kærlighed, hengivenhed og begyndelsen på vores nye liv som mand og kone. Den første del af vores bryllupsrejse tilbragte vi med vores kære familie og venner, som glædede sig sammen med os og omfavnede os med den varme og kærlighed, de bringer ind i vores liv.

- Hvert øjeblik var skabt for at få min kone til at føle sig lige så elsket og plejet, som hun så uselvisk plejer alle omkring sig. Min elskede, dette er kun begyndelsen. Der er så meget mere, der venter os.

Parret sagde ja til hinanden til et stort anlagt bryllup i Norge, hvor venner, familie og kongelige fra nær og fjern var inviteret.

Bryllupsfejringen foregik på Hotel Union i Norge, hvor 350 gæster var inviteret.
Bryllupsfejringen foregik på Hotel Union i Norge, hvor 350 gæster var inviteret.
 Foto: Albert Nieboer/AP/Ritzau Scanpix

Også pressen fik lov til at tage billeder, mens Netflix løb i hælene på parret for at optage den dokumentar, der angiveligt skulle være på vej.

Der var da også råd til en fancy bryllupsrejse, eftersom Märtha Louise og Durek Verrett solgte billedrettighederne fra brylluppet til det britiske Hello Magazine.

Efter vielsen kunne engleprinsessen fortælle magasinet, at kærligheden til den selverklærede shaman havde "sejret mod alle odds og vil vare evigt".

Derudover sørgede den norske prinsesse også for at få gang i tøjsalget under brylluppet, hvor der var blevet sat en butik op, hvor gæsterne kunne handle hendes eget tøjmærke.

Og nå ja, så var der selvfølgelig også den detalje med, at bryllupsgæsterne sådan set selv måtte betale for de meste af deres af deres alkoholindtag.

Sponsoreret indhold