Kendte10. oktober 2024

Janni Ree er officielt flyttet fra Karsten Ree: - Jeg skal finde mine egne ben

Forsidefruen Janni Ree er klar til at åbne et nyt boligkapitel. Hun er nemlig i fuld gang med at rykke folkeregisteradresse og dermed officielt flytte fra Karsten Ree
Janni Ree er klar til et nyt kapitel.
Janni Ree er klar til et nyt kapitel.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Så skete det: Janni Ree er flyttet fra Karsten Ree

Janni Ree er på vej videre.

Den 54-årige tv-kendis kunne tidligere torsdag meddele, at hun havde sat gang i flytningen af både sin erhvervs- og privatadresse, der indtil nu har været tilknyttet millionpalæet i Vedbæk.

Det er nemlig her, at Janni Ree det seneste årti har boet, mens hun har været gift med den 79-årige Karsten Ree.

Men det eventyr er helt forbi. I stedet skal Janni nu bo hos sin veninde, indtil hun finder et hjem til sig selv, som er det helt rigtige af slagsen.

- Jeg skal ikke bo fast hos min veninde. Jeg skal bestemt have mit eget sted. Dog for nu er jeg hos min veninde i kærlige og trygge rammer, til jeg finder det rette sted for mig, siger Janni Ree til SE og HØR.

- Og til jeg lander i alt det her med skilsmisse, som kom bag på mig - at det ville ende på den måde i offentligheden. Vi havde jo aftalt en rolig og ordentlig måde at klare skilsmissen på som venner.

Venner er der desværre intet, der tyder på, at Janni og Karsten er eller bliver. I kølvandet på den overskriftsskabende skilsmisse har Janni Ree blandt andet valgt at politianmelde Karsten Ree hele tre gange.

Karsten Ree har så til gengæld anmeldt Janni for at have overtrådt straffelovens paragraf 263.

Ifølge Janni har det store drama da heller ikke været nemt, så hun ser frem til at få ro på.

- Alt det her er jo følelsesmæssigt overvældende. Så det er rart at være i en venlig, sikker og tryg havn hos min veninde, når jeg er i Danmark. Som jeg også er, når jeg er hos Jeppe.

- Jeg skal jo finde mine egne ben efter 11 års samliv med Karsten. Så det er vigtigt, at jeg finder den helt rigtige base for mig.

Selvom Janni Ree først nu har valgt at rykke sin folkeregisteradresse, så er det altså ikke ensbetydende med, at hun har boet på Vedbæklund de seneste måneder.

I august kunne kendisfruen fortælle til SE og HØR, at hun var blevet låst ude af den store villa. Karsten Ree havde nemlig valgt at få skiftet husets låse ud ifølge Janni.

Overfor SE og HØR forklarer Janni, at hun "jo ikke er skilt endnu", og at hun "stadig har en masse ting, møbler osv." som begrundelse for, at hun ikke har flyttet adresse tidligere.

Sponsoreret indhold