Reality7 timer siden (opd. 6 timer siden)

Efter kameraerne slukkede: Morten fra "Gift ved første blik" var fuldstændig ødelagt

Morten Mortensen fra "Gift ved første blik" havde svært ved at finde fodfæste, da produktionen pakkede sammen, og optagelserne en gang for alle var slut
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her fortæller Morten mere om, hvor tæt kameraerne kom på i programmet.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Frank fra "Gift ved første blik" har fået en kæreste: - Det har været pissesvært

I mange år har Morten Mortensen fra DR-hittet "Gift ved første blik" forsøgt at nedtone sin seksualitet.

Allerede som ung teenager forsøgte han, at beskytte sin indre homofob, og håbede på, at ingen ville opdage, at han var homoseksuel.

Derfor var det en stor udfordring for Morten Mortensen, da han fortalte om sin indre kamp på landsdækkende tv – og tiden efter optagelserne blev heller ikke nemmere.

Da kameraerne slukkede, og optagelserne var overstået, kæmpede Morten med at finde ro i sig selv. Han stod alene tilbage med de sårbare og ærlige svar, han havde delt i programmet.

Disse svar var ikke givet for at skabe et dramatisk øjeblik på tv, men for at give ægteskabet med Søren de bedste forudsætninger for at holde, fortæller Morten til SE og HØR.

- Da kameraerne slukker og hele det her cirkus rykker videre til næste by, der stod jeg med det største hul. Den indgang jeg havde skabt til mit hjerte, den kunne jeg ikke lukke. Jeg havde trukket i en elastik og så kom den tilbage som en boomerang med 400 kilometer i timen. Der var jeg fuldstændig ødelagt, siger Morten i SE og HØR's podcast "Sladderministeriet".

Produktionen var opmærksom

Først i løbet af programmets optagelser og forholdsvis sent i eksperimentet går det for alvor op for Morten, at programmet bliver sendt på landsdækkende tv, og han var derfor også nervøs for scenen i program syv, hvor han fortæller, at han har en indre homofob.

- Vi sidder og snakker i vores dagligstue og de her fortrolige rum. Vi snakker om parforhold og følelser. Jeg tror, man skal huske på, vi er ikke på et lækkert strandhotel i Mexico, siger Morten.

Morten Mortensen havde svært ved at finde sig selve efter optagelserne stoppede.
Morten Mortensen havde svært ved at finde sig selve efter optagelserne stoppede.
 Foto: Martin Høien

Til SE og HØR afslører Morten, at han løbende gennem optagelserne snakkede med produktionen om, hvorvidt det skulle med, og at produktionen var opmærksom på, at det var et ømt punkt for ham.

- Vi havde jo aftalt, at vi ikke kommer til at sidde og snakke om vores sexliv på tv. Det her kom et spadestik dybere.

Alligevel sagde Morten ja til, at scenen skulle med i programmet, og i dag er han stolt af, at han turde være sårbar og ærlig i programmet.

Hør hvordan det er gået med Morten og Nina efter kameraerne slukkede i SE og HØR's podcast "Sladderministeriet".

Sponsoreret indhold