Reality11. oktober 2024

Efter "Gift ved første blik": Nina klar til at date igen

Nina Ettrup Larsen fandt ikke kærligheden i "Gift ved første blik", men nu er hun klar til at give kærligheden et skud igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nina fra "Gift ved første blik" er klar til at komme tilbage på datingmarkedet igen.

Nina Ettrup Larsen håbede på at finde kærligheden, da hun meldte sig til "Gift ved første blik" – men programmet endte desværre i en skilsmisse med Rolf Meier.

Parret kæmpede til det sidste, men Nina måtte erkende, at helt grundlæggende forskelligheder, som hun ikke kunne gå på kompromis med for evigt – blev for tydelige hen mod slutningen.

Det seneste år har programmet fyldt meget i Ninas liv. Hun har nydt hvert sekund og ville ikke være det foruden, selvom det har været en intens oplevelse - men nu er hun også klar til at begynde at date igen.

- Jeg har simpelten den vanvittige følelse i kroppen, jeg ikke har haft i mange år. Jeg glæder mig sgu til at date.

- Jeg kan mærke, at nu har jeg været på manøvre bane. Jeg har været ude og lære, og har kunne ringe til Trine. Nu skal jeg ud og omsætte det og prøve det af, det har jeg totalt meget blod på tanden med, siger Nina Ettrup Larsen i SE og HØR's podcast "Sladderministeriet".

Med Ninas deltagelse i programmet blev hun bekræftet i, at hun gerne vil kærligheden, men hun blev også opmærksom på, at det ikke skal være for enhver pris.

- Det skal være med den rigtige, og fordi man ikke kan lade være, siger Nina Ettrup Larsen og tilføjer, at hun er færdig med at nøjes.

Sponsoreret indhold