Kendte7 timer siden

Ærlig Mads Vad: Overvejer "Vild med dans"-exit

Den 39-årige danser Mads Vad afslører, at i år måske bliver hans sidste i ”Vild med dans”
Mads Vad er muligvis i gang med sin sæson "Vild med dans". 
Mads Vad er muligvis i gang med sin sæson "Vild med dans".
 Foto: Søren Jul Lamberth

I aften er der musicaltema i ”Vild med dans” og Mads Vad og skuespilleren May Lifschitz har fået tildelt musicalen We will rock you og skal danse jive til Queens store hit Don’t stop me now.

I 17 sæsoner har 39-årige Mads Vad nydt at træde ind på dansegulvet, men i år nyder han det ekstra meget. Han overvejer nemlig, om det skal være hans sidste sæson.

- Derfor kan jeg godt mærke, at den tanke om, at den sæson, jeg er i gang med nu, måske, MÅSKE godt kunne blive den sidste på dansegulvet for mig. Det er i hvert fald ikke helt fjernt længere, erkender Mads Vad overfor SE og HØR.

Grunden skal findes i har store kærlighed nemlig familien i Aarhus, som består af hans kone Nanna og deres søn Xander.

- Jeg har en lille dreng, der skal begynde i skole efter sommerferien. Lige siden han blev født, har jeg vidst med mig selv, at når han skulle starte i skole, ville jeg have svært ved at gå glip af hans første skoledag og første tid i skolen og vende det der er sket i skolen med ham, siger Mads Vad.

- Jeg bor i Aarhus og selvom jeg har en dansepartner i Aarhus, så går jeg 100 procent ind i ”Vild med dans”, så ofte ser jeg kun min familie en halv lørdag, og jeg kan mærke, at når Xander skal tage det næste skridt i sit liv, så kan jeg ikke bære at jeg ikke skal være en del af det, lyder den ærlige melding fra Mads.

Beslutningen bliver ikke taget uden vemod, for han elsker den energi han får fra programmet, sine dansepartnere og produktionen bag, så hvis det bliver hans sidste på ”Vild med dans”-gulvet, så håber han, at han fortsat kan være en del af programmet.

- Jeg drømmer selvfølgelig om, at den dag, jeg tager den endelig beslutning, så vil jeg elske stadig at have med programmet at gøre på den ene eller anden måde. Jeg er uddannet dommer, så måske om nogle år kunne jeg blive set i den rolle, og det ville jeg elske, siger Mads Vad.

Så hvis du i aftenens jive ser en ekstra glad Mads Vad, så er det fordi, han vil suge mest mulig ud af ”Vild med dans”.

- Jeg begynder at nyde hver eneste fredag dobbelt så meget, som jeg plejer at gøre, siger Mads Vad.

Sponsoreret indhold