Kendte5 timer siden

Silas Holsts bøn til danserne: Overrask mig

”Vild med dans”-veteran Silas Holst sætter sig i dommerstolen i aften og han har tårnhøje forventninger
Interview med Silas Holst på kaffebaren Cranks and Coffee ved Klampenborg station.
Silas Holst deubuterer i aften som dommer i "Vild med dans".
 Foto: Kaspar Wenstrup

SE og HØR dækker vanen tro ”Vild med dans” på SH.dk, så tun ind fra klokken 20 - og husk, vi også dækker det live, når der er pause hos TV2.

Han har ikke sat sine dansesko i ”Vild med dans”-studiet, siden han og dansepartner Lise Rønne dansede sig til en andenplads i 2021.

I aften gør Silas Holst imidlertid comeback, når han skal dele point ud til Danmarks modigste dansere.

- Jeg glæder mig vildt meget, siger han til SE og HØR.

Han har aldrig siddet ved dommerbordet før, men ser frem til at indtage stolen med hvilepuls og nerverne i ro.

- Der er noget dejligt i ikke at være ham, der er i konkurrence. En dejlig ro, så det skal nok blive en hyggelig aften, siger han og fortsætter:

- Jeg er uddannet dansedommer og -lærer, så jeg har gjort det mange gange før i mit liv.

En af de ting, som har kendetegnet Silas som danser i TV 2-programmet, er kreativitet. Og han lægger ingenlunde skjul på, at han håber, de otte tilbageværende par slutter hans kunstneriske tørst.

- I dag håber jeg, at jeg kan dømme par, som laver mere end bare de klassiske hæl og tå. Det er jo musicaltema, så jeg håber de har leget rød stue hele ugen og dykket ned i den kreative værktøjskasse og fundet nogle ting, man bliver overrasket over.

I de seneste sæsoner har TV 2 kørt med hele fem dommere, men har under totalrenoveringen nedskaleret til kun tre bestående af Sonny Fredie-Pedersen, Marianne Eihilt og det nyeste skud på stammen Lene James Mikkelsen.

Silas har ikke lagt skjul på, at han var mere end klar til at indtage bordet som en fast del af dommerpanelet i denne sæson, men valget faldt dog ikke på ham.

Er du overrasket over, at de har valgt at køre med tre dommere tilsat en enkelt gæstedommer indimellem, når du har sagt højt, at du var klar til at tage en fast tjans ved dommerbordet?

Nej, jeg tror måske, man har prøvet at ryste posen over hele linjen, siger han og roser TV 2’s valg af ny dommer.

- Jeg er stor fan af Lene James Mikkelsen, så da jeg så, de havde valgt hende, blev jeg virkelig glad. Hun er skidedygtig, og jeg synes, hun har gjort det virkelig godt.

På spørgsmålet om, om han stiller sig til rådighed som fast del af dommerpanelet næste år, lyder det mere forbeholdent:

- Det må vi tage til næste år.

SE og HØR dækker vanen tro ”Vild med dans” på SH.dk, så tun ind fra klokken 20 - og husk, vi også dækker det live, når der er pause hos TV2.

Sponsoreret indhold