Annoncer
6 timer siden

Drøm hverdagen lidt sødere

Vi slipper drømmene fri og guider til hverdagsforkælelser og nydelser, vi bør unde os selv og vores nærmeste lidt oftere
Annonce for Klasselotteriet
OK
 Pr-foto
https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-11/KL_SmallLogo_RGB_Dannebrogsroed.png

Tænk, hvis du blev en af de mange heldige vindere hos Klasselotteriet. Hvad vil du så bruge din gevinst på? Samvær med familien, oplevelser med vennerne, selvforkælelse, eller er det noget helt fjerde, som gør dig til en gladere og bedre udgave af dig selv? I en travl hverdag er det vigtigt huske sine drømme og ikke mindst de små ting, som vi gør sammen med dem vi har allermest kær. Her er 10 gode bud på hverdagsforkælelser og nydelser, vi bør unde og selv og vores nærmeste lidt oftere.

Afkobling i varme bade

Forestil dig at tilbringe tid i spa sammen med sin partner eller en god veninde midt i en travl hverdag. Varme bade, sauna, måske en iskold dukkert og en afsluttende massage eller ansigtsbehandling er den ultimative selvforkælelse. Den afslappende sindstilstand og roen, som strømmer igennem kroppen efter sådan en omgang, er en god og ikke mindst behagelig måde at være uforstyrret, opdatere hinanden på livet og få tankerne et helt andet sted hen end på de daglige pligter.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-11/Klasselotteriet_billede-1.jpg
 Pr-foto

Oplev Danmark

Danmark har mange smukke og historiske byer, som er skønne at udforske og fordybe sig i sammen med familie eller gode venner. Rundt i landet fra Skagen til Falster finder man adskillige hyggelige kroer, gamle badehoteller og andre små hoteller, som på forunderligvis formidler den lokale historie og kultur. Her får man også al den forkælelse, man drømmer om i hverdagen: Veltilberedte måltider, smuk natur, historisk kultur og bare tid til at fordøje alle de rare oplevelser.

En ultimativ hjemmeaften

På en regnfuld eller lidt træt hverdagsaften kan det helt rigtige være at holde den ultimative hjemmehyggeaften: Bestille den ekstra gode take away, som kan lidt mere end den sædvanlige pizza og thaimad, sørge for bland selv-slik eller popcorn og sætte den nyeste serie eller yndlingsfilmen på. Alene eller sammen med en, du har kær.

Selvforkælelse hos frisøren

Når vi har travlt, er det ofte os selv og den lidt ekstravagante selvforkælelse, vi skorter på, men en gang i mellem skal man tillade sig at bestille den helt store tur hos frisøren. Med hovedbundsmassage, hårkur, bundfarve, ret og farve af bryn og vipper. Måske endda købe den lækre og lidt dyre shampoo og balsam med hjem. Det meste kan man selv klare, ja, men der er noget særligt ved at en professionel gør det for dig. Og resultatet holder som regel længere end hjemmefarverne.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-11/Klasselotteriet_Billede-2.jpg
 Pr-foto

En kulinarisk oplevelse

Er der brug for en særlig aften til lige at bryde med hverdagens rutiner, så book et bord på yndlingsrestauranten eller udforsk et nyt godt spisested, som der er så uendelige mange af rundt i Danmark, der i de seneste år blevet et kulinarisk epicenter med hele 31 Michelin-restauranter. Men det er ikke kun de højgastronomiske restauranter, som for nogle er den ultimative luksus, der leverer mad på øverste niveau, for Noma, Geranium og de andre stjernesteder har fået så mange dygtige kokke til landet, at de gode restauranter er overalt. En kulinarisk aften kan betyde tid til at pleje parforholdet, men det også kan være en anledning til at samle børn og børnebørn og skabe et uforglemmeligt øjeblik på en helt almindelig hverdagsaften.

Hjælp til rengøringen

Man kan hurtigt køre træt i de hjemlige pligter: Der skal ryddes op, gøres rent, vaskes tøj … Og selvom det måske ikke er lige så sjovt at bruge sine penge på som et restaurantbesøg, så kan det at betale sig fra en hovedrengøring (eventuel en ugentlig rengøring) netop give det ekstra overskud til at tage hele familien i skoven, svømmehallen eller ud og spise – mens boligen bliver rengjort. En anden luksus kan være at udlicitere vaskeriet – i dag kan man via apps bestille afhentning og levering af sit vaske- og rensetøj. Hvad er lækre end at sove i helt rent og nystrøget sengetøj?

Søndagsmiddag for familien

Det er ofte rundt om spisebordet, når venner eller familie er samlet på fødselsdage eller ved højtider, at de mest betydningsfulde minder opstår. Men hvis der er lidt langt til juleaften, så inviter da familien på søndagsmiddag. Start dagen med at handle lidt ekstra gode råvarer ind hos ostehandleren, slagteren eller fiskemanden og forkæl dine nærmeste med en middag, hvor de kan smage al den kærlighed, du har til dem. Tænd stearinlysene og lad hyggen begynde.

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance. Læs mere her.

Pleje af hænder og fødder

Er der lidt ekstra luft i budgettet eller tid i kalenderen, så forkæl dig selv med en tur hos en fodterapeut. Vores fødder er dem, der bærer hele vores korpus, og derfor er det vigtigt, at de er i god form. Man går på skyer, når man går derfra igen. Lige så vigtige er hænderne, så de fortjener også at få en god omgang manicure, så de igen kan stå knivskarpe og velplejede.

Nyd kulturen

I vinterhalvåret er det oplagt at tage en tur på museum, i teatret eller biografen. Måske endda købe et årskort til et af stederne, så man altid kan tage en gæst med gratis og også glæde en anden. Herhjemme har vi utrolig mange gode og respekterede museer, både historiske og moderne teater- og koncertscener, og biografen er jo altid en sikker vinder, hvis man trænger til fordybelsen uden forstyrrelser fra e-mails, børn og beskidte gryder.

En dag i børneland

Har man børn eller børnebørn kan det kun varme om hjertet at se dem være begejstrede over nye opdagelser, og derfor er det oplagt at invitere dem ud, hvor de har det sjovest. Der er så uendelige mange muligheder; lige fra Tivoli og Legoland til Zoologisk Have og Knuthenborg Safaripark. Og her er det ikke kun de små, som blomstrer, der er masse af gode grunde til at de voksne også vil få smil på læberne og hygge sig.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-10-11/KL_pligttekst_lang_18%2B_sort_RGB.png