Reality14 timer siden

Jacob i tårer: Droppet i ”Landmand søger kærlighed”

Da Sille vælger at tage hjem inden sin date med Jacob, begynder ”Landmand søger kærlighed”-deltageren at græde. Nu sætter han ord på skuffelsen
Sille er presset og melder fra. Hun har ikke haft det godt, fortæller hun. Og det rører Jacob Pedersen i "Landmand søger kærlighed".
Sille er presset og melder fra. Hun har ikke haft det godt, fortæller hun. Og det rører Jacob Pedersen i "Landmand søger kærlighed".
 Foto: TV2

LÆS OGSÅ: Jacob fra "Landmand søger kærlighed”: Lykkelig i marken

Hvis du ikke har set det seneste afsnit, der er udgivet på TV2 Play, skal du ikke læse videre, medmindre du vil spoiles.

Det er en rørt Jacob Pedersen, der mister den ene af sine to tilbageværende bejlere i ugens ”Landmand søger kærlighed”.

For da Sille vælger at afvise landmanden, pakke sine ting og tage hjem før tid, kan han ikke holde tårerne tilbage.

Så snart Sille har forladt stedet, og Jacob er overladt til sine egne tanker, må han tørre de våde øjne.

Nu fortæller han SE og HØR, hvad det var ved Silles exit, der gik lige i tårekanalerne.

- Jeg havde lige glædet mig til, at vi skulle lære hinanden bedre at kende og ud på date, siger Jacob Pedersen og tilføjer:

- Det er altid træls at blive valgt fra.

Næste skridt i programmet var, at landmanden skulle på en date med Sille, ligesom han i ugens afsnit er det med Lærke. Men der nåede parret altså ikke til.

Efterfølgende skulle Jacob Pedersen så have valgt, hvem af Lærke og Sille han ville tage med på en romantisk weekend. Et ophold, der som bekendt slet ikke blev til noget, fordi han i stedet sendte sin sidste bejler, Lærke, hjem.

Hvis Sille ikke var taget hjem, havde du så taget hende med på romantisk weekend?

- Alt efter, hvordan det var gået på sidste date inden min beslutning, så umiddelbart ja.

- Så det er sgu da pisseirriterende.

Efter optagelserne har Jacob skrevet lidt med Sille, men det ligger ikke i kortene, at de to skal ses, fortæller han.

Til gengæld har programmet givet ham selvtillid nok til at blive bedre til at kontakte det modsatte køn ude i virkeligheden.

- Der er nogen, der skriver og sådan noget, men jeg vil gerne vente, til programmet er overstået (med at svare, red.). Men det er meget hyggeligt at møde nogen ude i virkeligheden. Det var det, jeg savnede lidt – før var jeg for genert til at sige noget, og det er jeg gået hen og er blevet bedre til efter programmet – og jeg har mere lyst til det.

- Det er mere personligt – selv om jeg er beæret over, at der er mange, der skriver.

- Men jeg har fået en masse personlige gaver i det her program: Jeg tror mere på mig selv, det er der slet ingen tvivl om. Det havde været en gode, hvis jeg havde fundet en kæreste, men det kan være, det kommer senere.

Sponsoreret indhold