Kendte11. oktober 2024

Karina Frimodt efter chokbesked: - Jeg var ikke mig selv

Den tidligere "Vild med dans"-vinder lægger ikke skjul på, at ventetiden op til testsvaret var svær
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den 44-årige "Vild med dans"-stjerne sætter nu ord på, hvordan den seneste tid har været. Journalist: Oliver Morell Andersen
 Kasper Wenstrup

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt i chok: Årligt kræfttjek gik ikke som håbet

Smilet var ikke til at tage fejl af, da Karina Frimodt dukkede op på den røde løber til program fire af "Vild med dans".

Den 44-årige danser har nemlig fået en glædelig besked fra sin læge, efter at man ganske uventet fandt en knude i hendes armhule til en årlig kræftkontrol.

Knuden var godartet, men den tidligere "Vild med dans"-stjerne lægger ikke skjul på, at tiden op til svaret har været hård.

- Jeg tror ikke rigtigt, at jeg var mig selv. Jeg kan dårligt nok huske, at jeg var herinde til premieren. Det var nogle pressede dage op til.

- Så da jeg fik det positive svar, så var det som om, at jeg lettede 1000 kilo. Så jeg er glad og virkelig, virkelig lettet, sagde Karina Frimodt til den fremmødte presse.

- Vil altid have en form for frygt

Det var tilbage i 2015, at Karina Frimodt for første gang fandt en knude i sit ene bryst.

Her troede hun i første omgang, at der var tale om en vandcyste, men det viste sig, at knuden var et forstadie til brystkræft, og hun skulle derfor gennem to operationer.

Siden kræftchokket har den tidligere "Vild med dans"-vinder gået til kontrol hvert år, og selv om hun efterhånden har prøvet det mange gange, afføder det altid bekymringer hos den professionelle danser.

- Jeg synes egentlig, at jeg er blevet bedre til at tackle det og ikke tænke for meget over det. Men man vil altid have en form for frygt, fordi man ikke ved, om det kommer tilbage. Men især dagene op til tjekket er de værste.

- Og så er det gået så godt i så mange år med tjekket, så derfor var det rigtig meget et chok lige pludselig at få et negativt svar, fortalte hun.

Du kan læse meget mere om Karinas kræftchok i artiklen HER.

Sponsoreret indhold