Reality12. oktober 2024

Morten og Søren gik i parterapi efter "Gift ved første blik", men parret kunne ikke være i samme rum

Morten Mortensen og Søren Staun blev heppet på fra nær og fjern, mens "Gift ved første blik" rullede over skærmen. I virkeligheden kunne de slet ikke være i samme rum
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Morten efter programmet: Så privat er det.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Morten Mortensen fra "Gift ved første blik" sprang ud i London

Det var en helt særlig og meget kontrastfuld oplevelse for Morten Mortensen og Søren Staun at modtage seernes reaktioner, mens "Gift ved først blik" uge efter uge er rullet over skærmene hjemme i de danske hjem.

For mens parret modtog den ene hyldest efter den anden fra fans af programmet, som heppede inderligt på parret, stod Morten og Søren i en helt anden virkelighed. De var kommet ud af optagelserne og dets tilhørende sikkerhedsnet i form af eksperter og rådgivning, og nu hang forholdet i en særdeles tynd tråd.

- Inde i fjernsynet kører der de mest sukkersøde, romantiske øjeblikke, mens vi sidder og ikke engang kan være i samme rum. Det har været så underligt, siger Morten til Femina.

Til SE og HØR har begge parter fortalt, hvordan de uger efter eksperimentet genoptog parterapien, men at det var for sent til at redde ægteskabet.

- Det har været fucking hårdt, og det havde været nemmere bare at sige ”fuck dig”, men vi har arbejdet sammen på det, og det har givet en kæmpe indsigt, fortæller Søren.

Læs mere i artiklen her.

Sponsoreret indhold