Kendte8 timer siden

Kamal ødelagde stemningen med "Vild med dans"-sangerinde, da han gik på wc

Et toiletbesøg var nok til at smadre Kamal Hassans muligheder for at charme sig yderligere ind på "Vild med dans"-sangerinden Annelie Karui Saemala, mener han
Et lugtende toilet var efter sigende mere, end Kamal Hassans spirende flirt med Annelie Karui Saemala kunne bære.
Et lugtende toilet var efter sigende mere, end Kamal Hassans spirende flirt med Annelie Karui Saemala kunne bære.
 Foto: Dan Mariegaard, Casper Nielsen.

LÆS OGSÅ: Kamal Hassan "Vild med dans"-kvaler: Svært afsavn

Det kunne have været så godt. Ifølge Kamal Hassan har der i hvert fald tidligere i "Vild med dans" været ganske god stemning mellem ham og en af sangerinderne i husorkesteret Kærligheden, Annelie Karui Saemala.

- Der er en sangerinde, der er rigtig sød. Så jeg tænkte "okay, sindssygt, der er et eller andet mellem mig og hende", indleder Kamal Hassan i podcasten "Uden filter", som han har med kammesjukken Hav.

Herefter tager historien en drejning for podcastværten og den tidligere melodigrandprixdeltager.

Ifølge Kamal Hassan fik han nemlig smadret muligheden for at komme endnu tættere på Annelie Karui Saemala, da han pludselig møder hende ude ved toiletterne, hvor han efter alt at dømme har tilbragt en god rum tid på kummen.

- Hun står ude foran, efter jeg har skidt.

Kamal er netop kommet ud af en bås, som Annelie gerne vil ind i. Han beder hende indgående om at vælge en anden, men de andre båse er optaget.

- Så siger jeg "Please: Ikke dømme mig, efter du går derind". Så siger hun: "Jeg er sangerinde, jeg kan godt holde vejret", fortæller Kamal videre.

Præsentation af deltagere og værter til "Dansk Melodi Grand Prix 2018" i DR Byen i København. Karui.Foto: Birger StormOptagelses dato: 22.01.2018Journalist: Casper Nielsen
Annelie Karui Saemala er sanger i "Vild med dans"-orkesteret Kærligheden, og så deltog hun i 2018 i Dansk Melodi Grand Prix med nummeret "Signals". Annelie har også lagt stemme til den danske Disney-udgave af havfruen Ariel.
 Foto: Aller Media DK

Desværre for Kamals chancer for at charmere sig yderlige ind på Annelie, kunne hun formentlig ikke holde vejret godt nok. I hvert fald lader det til, at kemien mellem de to efterfølgende er forsvundet som dug for solen.

- Lige så snart jeg kom ud, ikke? Vores forhold har ikke været det samme, siger Kamal og bryder sammen af grin.

Det lader dog også til, at Annelie Karui Saemala allerede er ganske forelsket - i kæresten Thor.

Hun har delt Kamals historie med ordene "Haha, godt første møde".

Se videoen fra podcasten "Uden filter" her:

Sponsoreret indhold